Årets allra första ask inhandlad

Hej

Fredag fredag vilken härlig dag tralla lala la. Äntligen så känns det som mitt liv går lite med medvind igen. Som jag väntat på denna känslan inte en dag för tidigt. Idag väntas det bli över 20 grader här i Stockholm vilket är helt amazing. Årets allra första ask inhandlad med stor kärlek och glädje. Jordgubbar skulle jag nog enbart kunna leva på. Det är en sak som är sant.

Årets allra första ask inhandlad

Jag log tydligen både stort och brett när jag gick hem igår med min ask jordgubbar under armen. En granne som jag mötte poängterade nämligen att jag såg enormt glad och lycklig ut. Om jag var lycklig – jag älskade livet kanske ännu lite mera hemma på balkongen med mina gubbar med lite flytande honung på. Har ni någon frukt ni kan dö för om man säger så?

Spelkväll på Bishop Arms med tjejerna

I onsdag var jag inne i Gamla Stan på kvällen för att spela spel på Bishop Arms. Det var en kul kväll och jag som är trögare än trögast när det kommer till spel lärde mig till slut hur man spelar och ska tänka kring AVALON. Att jag blev Merlin tre gånger av fyra var oväntat och en himla bra stategi för ingen kunde ana att det var just jag som var honom gång på gång.

Kvällspromenaden med Tilda

Något som jag uppskattar väldigt mycket är att vara ute och gå med barnen. Wille och jag har gått tillsammans i flera år nu. Att gå med honom är bra för pulsen för han går alltid så snabbt. På senare tid har jag även fått med mig Tilda ut på rundor mestadels på kvällarna.

Igår kväll efter att hon gymmat och jag gått en runda blev det en sväng runt om innan vi kom hem. Mycket tankar och funderande just nu går åt till att hitta bästa finaste balklänningen till henns. Jag är så glad att Broängsskolan återigen kör på avslutningsbalen för sina avgångsklasser som det var när killarna slutade där. Vi kanske helt klart får klicka hem två kl’nningar för att se vilken av dem hon ska välja.

Dags att ta tag i fredagen som har en del på schemat. Lunchdejt med stor och liten och AW och boule med fina vänner i eftermiddag kväll.

 

4 thoughts on “Årets allra första ask inhandlad

Add yours

  1. Jordgubbar är riktigt gott. Tittade på det idag, men tyckte priset var lite väl högt fortfarande. Riktigt så varmt hade vi inte här, men hoppas på lite sommarvärme under helgen. Behöver verkligen det.

  2. Idag var det riktigt härligt, sol och varmt. Tyvärr hann jag inte utnyttja det, har en deadline alldeles för snart… 🙁

  3. Köpte en stor låda jordgubbar förra helgen som vi åt med glass. Så vansinnigt gott. Trevlig helg fina du ❤️

  4. Åh jordgubbar är ju så makalöst gott! Älskar det! Har inte köpt några i år men går och kikar på plantorna i landet hela tiden i jakt efter den första 🙂

Kommentera

Up ↑

%d