Vem gör vad utav naprapaten kiropraktorn och fysioterapeuten

” Inlägget är i annonssamarbete med Joylife ”

Hej

Jag har haft en del problem med min vänstra höftled lite av och till i flera år nu. Ibland värre för att sedan lugna ner sig igen. Några gånger har jag varit hos sjukgymnast och även läkare har tittat på och röntgat den. Resultatet blev att det finns någon förslitningsgrej på si-leden mer minns jag inte just nu. Vem gör vad utav naprapaten kiropraktorn och fysioterapeuten? Senast när det var tjurigt började jag reda i till vem jag skulle gå för att få bästa hjälpen.

 

Vem gör vad utav naprapaten kiropraktorn och fysioterapeuten

Likheterna mellan dessa utövare är stora men även olikheterna varierar. Efter mina efterforskningar kring vem som gör vad kom jag fram till att jag behövde gå till en bra naprapat i Stockholm. Sagt och gjort där och då kom jag i kontakt med Joylife. Naprapaten arbetar i tre steg med att behandla, förebygga och rehabilitera patienter som lider av smärtor. Behandlingen sker med händerna och där en naprapat använder sig av manipulation, stretch, mobilisering och massage. Både naprapaten och kiropraktorn jobbar med att söka orsak till smärtan och att förebygga förekomsten av denna i framtiden. Fysioterapeuten behandlar människor som har smärtor härstammande från problem med muskel och ledsystem.

Att korrigera orsaken till lidandet

Varför föll jag för en naprapat frågar ni er kanske nu. Svaret är enkelt naprapaten ser rörelseapparaten i sin helhet. Helhetssynen i kombination med hög kompetens inom naprapatisk manuell terapi och goda kunskaper om anatomi, fysiologi,  ortopedisk och annan konventionell medicin gjorde att jag valde naprapaten.

Visste du att

Hjärnan förbrukar mellan 15 och 20 procent av vår energi, och det är oberonde om du löser världsproblem eller sitter och kollar på Paradise Hotel. Att vara fysiskt aktiv boostar hjärnan och förbättrear din kognitiva förmåga.

Visste du att

När du föds har du cirka 300 skelettdelar. När du är vuxen har många av dem vuxit ihop och då har du 206 ben. Det minsta sitter i örat och det största är lårbenet.

Tänk vad spännande vår kropp är egentligen.

KRAM KRAM

One thought on “Vem gör vad utav naprapaten kiropraktorn och fysioterapeuten

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d