Alla har rätt till en pool

” Inlägget är i annonssamarbete med Riopool ”

Hej

Nu börjar sommaren snart knacka på dörren. Här väntas grader på över 20 strecket till och med. Alla har rätt till en pool. En dröm jag hade när jag fortfarande bodde i huset. Var att vi en dag skulle bygga pool uppe på platån som vi kallade den platsen. Så blev det aldrig för tomten var bergig och kupperad uppåt skogen på baksidan. Sedan ska jag nog också vara ärlig och erkänna att det kalaset hade nog tömt alla de spargrisar vi hade.

Alla har rätt till en pool

För säkert tio år sedan hade vi en pool på altanen. Det var både skönt men väldigt mycket meckande kring den. Sedan var det nog inte smartast i världen att ha en pool med enormt mycket vatten där då det hörnet låg nedsänkt från berget. Men visst hade vi det mysigt i poolen.

Nästa gång jag blir med en liten stuga eller stort hus vem vet tänker jag skaffa ett poolpaket med en pool ovan mark. Riopool säljer pooler som du bygger enkelt, snabbt och billigt bygger ihop ovan mark De passar perfekt att ställa på ett trädäck eller på gräsmattan.

Spara pengar genom att bygga pool själv

Att bygga pool ovan mark själv är en billig, snabb och enkel installation. Riopools utomhuspooler kan även byggas in i tralldäck och till och med grävas ner helt eller delvis. Jag hittade en pool som jag skulle satsat på om jag nu då hade den där lilla stugan nämligen denna som är ett alternativ till bestway hydrium stålväggspool.

Väljer man att ställa poolen på gräset blir det riktigt fint att bygga in den i en trädäcksram tycker jag. Oj oj oj säger jag bara vad jag längtar efter en egen täppa idag med en alldeles egen pool. Den som lever får väl se vad tiden utvisar eller hur.

KRAM

One thought on “Alla har rätt till en pool

Add yours

  1. Många tyckte nog att vi var lite knäppa som byggde pool vid sommarhuset – som ligger vid havet. Men det är ju alltid så kallt i havet så det är toppenskönt med pool för en badkruka som mig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d