Knip dig till ett roligare liv

” Inlägget är i annonssamarbete med Sinful ”

Hej

Visste du att hälften av alla kvinnor över 18 år har någon gång upplevt urinläckage. Har du dessutom fött barn vaginalt så är chansen stor att du ibland lider av inkontinens. Jag som då satt tre juveler till livet ligger risigt till när det gäller att hålla tätt. Knip dig till ett roligare liv. Redan när man som nybliven mamma lämnar förlossningen eller eftervården får man med sig vikten av att göra sina knipövningar.

Knip dig till ett roligare liv

Bara fem minuters bäckenbottenövningar per dag kan minska problemen rejält. Tyvärr så slarvar vi kvinnor efter ett tag med dessa övningar. Vilket vi kanske inte märker förrän vi som i mitt falll hoppade studsmatta med dottern. Känslan av att nästan kissa på sig av att bara hoppa studsmatta var inte särskilt kul. Där och då för några år sedan bestämde jag mig för att återigen börja knipa. Sagt och gjort så är det lite som med allt annat man kör på ett bra tag tills något annat kommer i vägen.

Varför ska vi knipa

Knipövningar hjälper främst mot inkontinensproblem men även att man får mindre ont i ryggen, plattare mage. Dessutom får man en del härligare fördelar så som ett bättre sexliv.

Knipövningar är den bästa träningen när det kommer till din bäckenbotten.Tyvärr kan det vara svårt att stärka upp musklerna och träna på egen hand. Därför finns nu en rad olika hjälpmedel för oss kvinnor som behöver stärka upp våra bäckenbottnar.

Bäckenbottentränaren hjälper dig att träna 

Vill ni undvika att behöva kissa på er när ni får ett skrattanfall i goda vänners lag. Då är det dags att återigen ta tag i era knipövningar. Antingen på egen hand eller med någon av alla de bäckenbottentränare som finns på marknaden.

iTouch Sure Bäckenbottentränaren tycker jag verkar vara en bra produkt. Tränaren skickar ut en svag elektrisk ström via en vaginal sond. De elektriska impulserna från sonden ser till att musklerna stimuleras på ett sätt så de automatiskt spänner och slappnar av – precis som vid naturliga knipövningar.

KRAM KRAM

 

One thought on “Knip dig till ett roligare liv

Add yours

  1. Det där känner vi nog igen lite till mans. Har haft problem då jag kör bil… även om jag kissar precis innan kan jag behöva stanna NU efter en timme. Lite läskigt

Kommentera

Up ↑

%d