Ballonger är party och fest

” Inlägget är i annonssamarbete med Party Dekor ”

Hej

Vi människor eller i alla fall jag associerar olika prylar till olika tillfällen. Ballonger är lite som pricken över i:et när det kommer till festligheter. Ballonger är party och fest. De kan verkligen hjälpa till att skapa den perfekta festen för att lyxa till din tillställning lite extra.

Ballonger är party och fest

Ballonger är många gånger både en självklarhet  och ett måste när det kommer till firanden. Hos Party Dekor har jag hittat ballonger i olika färger, former och mönster. Vem vill inte göra entré till en fest genom en ballongbåge. Jag hade mer än gärna entrat mitt kalas genom denna båge i rosa. För då skulle jag kunna bära den chockrosa kostymen som jag klickade hem igår.

Hav av ballonger

För några år sedan när dottern fyllde år överraskade hennes vänner henne när hon kom hem från tandläkaren tror jag det var med ett hav av ballonger på rummet. Den överraskningsfesten blev lyckad och hennes vänner blåste ballonger i flera timmar för att skapa ballonghavet.

Ballonger är ren och skär glädje

Vem minns inte när man fick välja en ballong med favoritmotivet på en marknad eller tivoli. Jag minns än idag den som morfar köpte till mig på Algutsrums marknad när jag var barn. Ballongens motiv var en rund polkagrisklubba som tog upp hela baksätet på hemvägen. Extra trångt när både syster och jag hade våra röda gamla bilstolar med morfar i mitten och så ballongen. Syster blev inte utan ballong eller så blev hon det för hon valde en leksakshäst med sadel och grimma istället.

Våra barns allra första ballonger i helium finns sparade i barnens spara lådor bara för minnet. Om William skulle varit barn idag hade jag kanske överraskat honom med en ballongbukett med racerbil. Eller varför inte egentligen jag skulle nog slå till med denna till sommaren då han fyller 23 bara för att liksom. Så läs inte detta inlägget Wille eller så hoppas vi att du inte kommer ihåg att du läst mina planer.

 

Klicka er in till Party Dekor och ta del av alla deras härliga ballonger.

KRAM

 

Kommentera

Up ↑

%d