Kommer jag själv få plats

Hej

Compactliving existerar det när man pratar om balkong gentemot trädgård. Minimalistiskt det har jag lärt mig att tänka samt att använda mig av varje liten del. Kommer jag själv få plats där ute på balkongen. Det är frågan som vi snart måste ställa oss. Eller jag måste ställa mig den frågan för barnen börjar tycka att det räcker nog nu.

Kommer jag själv få plats

Det lilla i det stora säger jag ofta. Är det någonstans som det uttrycket passar in så är det på vår balkong. Grejen är den att jag tycker att det är så galet roligt och rofyllt att hålla på med växter och planteringar. Tänker vilken dröm det hade varit att få arbeta som trädgårdsmästare eller designer. Jag själv skulle må som fisken i vattnet.

Well well…inne hos Lilla Carolas butik hittade jag så fina hänghyllor eller amplar om man vill kalla dem för det. Det allra bästa var nog att de var så bra pris på. Sagt och gjort jag la beslag på den minsta och gick vidare till torget för att köpa någon växt till nya detaljen.

Titta de hade också ett svagdricka rack men använde den som en stor vas. Själv har jag gjort en lampa av mitt rack.

Var hänger jag en hylla om platsen inte finns

Det var ju just det där som barnen och delvis jag själv tänker att det finns inte mera plats nu. Men skam den som ger sig. Till slut hittade jag en plats lite Kalle bakom eller under som passade bra. Jag måste få vara lite glad för denna lilla hylla eller bricka ampel var riktigt fin även här hemma.

Dags att stänga mina blå en stund för ikväll ska jag ta en fika eller glas med goda vänner. Jag känner att jag behöver prata av mig en stund. Vilket jag tror vi alla behöver just nu. Det är roliga dagar kvar denna veckan för min del.

 

 

 

4 thoughts on “Kommer jag själv få plats

Add yours

  1. Så mysigt att pimpa balkongen för att sedan kunna njuta av långa kvällar där. Själv har jag inte ens börjat, men nu i helgen ska den fixas. Kram

  2. Så fint du har. Önskar att jag hade den ådran, men nä.. den lyser med sin frånvaro. I och för sig har vi inte ens balkong, något jag saknar så mycket.

Kommentera

Up ↑

%d