Trädgårdshjälp av erfarna veteraner

” Inlägget är i annonssamarbete med Veterankraft ”

Hej

Trädgårdsarbete ska inte vara en börda utan göras med kärlek och glädje. Jag som själv är en trädgårdsnörd blir lite ledsen i ögat när jag går mina rundor i de fina bostadsområderna här hemma och ser trädgårdar som eftersats. Anledningen till att trädgården ännu inte vårfixats  kan variera. Tiden och orken tror jag är en bidragande orsak till att trädgårdar ibland blir eftersatta. Mitt dagens tips blir att använda sig av trädgårdshjälp  genom erfarna veteraner.

Trädgårdshjälp av erfarna veteraner

Har ni hört talas om Veterankraft ännu? De är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder erfaren hjälp i hemmet samt RUT- och ROTtjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete. Veterankraft grundades 2009 med en vision att sätta veteraner som vill och kan i arbete.

Veterankraft är en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Är inte det fantastiskt när arbetskraften kommer från penisonärer? Företaget finns idag redan på över 40 orter i landet. Det om något visar på vilket förtroende och hur vi alla uppskattar våra penisonärer och framförallt vill ta del av deras gedigna kunskap och erfarenhet.

Vet vad träden betyder

Träd om något påverkar miljön och känslan i en trädgård. Kanske vill man att de ska bära frukt, skänka skugga eller bara vara vackra. När träd och buskar ska beskäras är det viktigt att man har en kunskap om hur man ska gå tillväga. Många säger att det är lite som att gå till frisören som att beskära träd. Så hade jag inte tänkt innan men visst ligger det en sanning i det. För utan kunskap och en känsla för stil kanske kan det gå väldigt galet.

Veterankraft har lång erfarenhet och kunskap i trädgårdsbranschen. De kan bland annat hjälpa er med:

  • Beskära träd och buskar
  • Bedöma trädets status och framtidsprognos
  • Transportera bort avfall från trädbeskärningar

Helt klart en bra idé att kolla upp vad Veterankraft kan erbjuda för att göra livet lite enklare och få tid till det som du själv värdesätter mest i livet.

KRAM

 

 

One thought on “Trädgårdshjälp av erfarna veteraner

Add yours

  1. Jag tycker det här låter som en riktigt bra idé och det är ju jättebra att de som kan saker om trädgårdar får göra det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d