Mänskliga faktorns fel att en blev sex

Hej

Hör ni idag har jag haft en bra tur dag. Vilket resulterat i att jag kommer spela på hästarna och kanske till och med lotto ikväll. Mänskliga faktorns fel att en blev sex. Inte mig emot alls. Så jag tog snällt emot alla sex kaffemuggarna istället för den ensam och alena som jag hade köpt.

Mänskliga faktorns fel att en blev sex

Efter en himla bra förmiddag när flera bra svar ramlade in åkte jag till Farsta för att hämta ett paket som hamnat där på Åhlens. Vet faktiskt inte varför de senaste paketen från dem hamnar hos dem i Farsta när det står på orderbekräftelsen  och i deras system att de ska till City. Hur som helst jag satte mig i bilen och brummade iväg.

När jag fick min paket tyckte jag att lådan var galet stor eftersom två produkter blivit markulerade och paketen enbart skulle innehålla en FIKA mugg och tre tandborstar. Nyfiken som jag är öppnande jag lådan och fick se att i den fanns inte en mugg utan sex. Ärliga jag visade min bekräftelse och frågade snällt hur jag skulle göra nu och fick till svar att ibland blir det fel – mänskliga faktorn liksom. Ville jag inte ha dem alla fick jag väl ge bort dem till någon. Kryss i taket och Jippi. Inte mig emot att få hela sex muggar från dem. Tack Tack säger jag.

Go nuts från Naked juice bar

Tanken var också att hitta ett par knallrosa eller orangefärgade byxor som jag skulle kunna ha till något av de galej jag ska på i veckan. Men den gubben gick inte alls så som jag tänkt. Att man alltid ska ångra sig när man provat eller hittat något som känts bra i provhytten. Suck på mig där alltså. Det var inte igår som jag mumsade på en go nuts. De är verkligen goda. Jag är eller har en svaghet och det är nötter.

Meditation på balkongen

Jisses vad skönt det var att ligga ute i soffan på balkongen och följa en meditation. Jag måste somnat till för jag missade eller hörde inte alls när Tilda kom inkörandes på gatan. Vilket jag annars oftast gör då vi har vår balle mot vår gata.

 

 

4 thoughts on “Mänskliga faktorns fel att en blev sex

Add yours

  1. Bra kap att få sex muggar istället för en! Inte alls dumt.Sist vi hjälpte ett par kompisar gick jag hem med 12 ursnygga champagne/ cocktail glas. Hur glad blev inte jag?
    Skönt med meditation
    Kram Kajsa

  2. Vissa dagar har man bara allt tur i världen. Skönt att bara kunna ligga på balkongen och slappna av, njuta av det fina vädret. Maj är en fin månad.

  3. Oj, vilken tur med muggarna! Oväntat svar på personalen också men de tänkte säkert att det blev mer jobb för dem att börja rota i 🙂

Kommentera

Up ↑

%d