I`m not posting yesterday

Godförmiddag

Hur må ni idag? Ny vecka nya tag och vi är redan inne i maj. Helt underbart om jag får säga vad jag tycker. I`m not posting today, det var mitt motto igår. Och så blev det inte tyvärr så kom inte ens bilden upp om det. Livet kom liksom emellan. Stundom ris och andra stunden ros och solsken. Det var så min första maj blev.

I`m not posting yesterday

Livet levdes mycket hemma på balkongen och ute i det vackra vädret igår. Inga stora eller vidunderliga saker hände så tyst fick det bli. Lata dagar i solen är något som jag uppskattar lite extra så här års.

Tror jag stannar här för allas skull. Vi hörs vidare under dagen…

 

 

6 thoughts on “I`m not posting yesterday

Add yours

  1. Att jag inte postade igår känns som ett vanligt återkommande mantra för mig just nu… Dagarna bara går och jag hinner liksom inte riktigt med. Vill – men plötsligt är det dags för sängen! Jag skulle behöva ett riktigt blogg-retreat där jag bara bloggade en hel dag (eller två) och förberedde inlägg, fotade och fixade.

  2. Jag är en skitdålig bloggare just nu, kanske blir bättre när jag kommer hem. Snygga naglar har du iaf 🙂

  3. Ibland kan det bara vara skönt att vara hemma och få vara ifred. Känner lite så själv just nu bara. Allt jaktbar i blir problem. Kram

  4. Lata dagar i solen är ju inte fel! Jag har också varit lite dålig på att blogga det senaste, men ibland är det skönt och behövligt att ta en liten paus från det.

  5. Låter härligt, dagar i solen på balkongen. Snart kan jag förhoppningsvis också njuta i solen på balkongen.
    Jag tycker väldigt mycket om citatet som du delar. Det får mig att tänka till.

  6. Under helgen så lät jag bloggen vara, var skönt med sedan så var min helg lugn och det hände inte så mycket heller 🙂

Kommentera

Up ↑

%d