Morgonkaffe på A.B.Café

Hej

Idag var William och jag på morgonkaffe på A.B.Café. Bara några steg från Telefonplan ligger detta trendiga café som drivs av två inredningsdesigners. De serverar lokalrostat kaffe, frukost, smörgåsar och en ordentlig varmrätt som byts ut varje vecka. Att stanna till hos dem när vi var ute på dagens långa runda var ett riktigt bra beslut.

Morgonkaffe på A.B.Café

Jag har både läst och hört att många gäster hänger på låset till frukostserveringen. Så var det även idag skulle jag tro för vi hade tur att på plats på bänken längs husväggen. Det var så mysigt att sitta i strålande solsken och andas livet.

Kärleken till den svarta drycken är påtaglig och bönorna till den omsorgsfullt bryggda kaffekoppen kommer från Drop Coffee. Wille och jag kikade för någon vecka sedan på en snubbe som jag inte minns namnet på nu som testade fram bästa kaffeställena i Stockholm. Då bestämde vi oss för att testa de ställerna som han tipsade om. På den vägen kom vi fram till A.B.Café.

Bryggkaffe, espresso och en delad kardemummabulle

Kaffe från Drop Coffee drack jag ofta när jag jobbade på Söder senast. En gammal kollega tipsade om dem vilka föll mig i smaken med hela deras koncept. Ho ho men men vi kommer garanterat smita förbi snart igen och äta deras pangfrukost ute i solen på bänken vid husfasaden.

Shoppingtur med två av tre

Väl hemma igen stod Tilda redo för att åka på shoppingtur med mig och Wille. Tilda hittade lite fina saker som tur var.

Valborgsmässoafton idag. Redan måste jag bara säga. För min del blir det en lugn kväll med en del bloggwork att fixa med. Innan jag ska ut på tur i natt igen och hämta hem dottern.

Må så gott och sjung in våren nu så värmen kommer på allvar.

 

3 thoughts on “Morgonkaffe på A.B.Café

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: