Tänk blått

Hej

Tänk blått är ett uttryck som jag börjat använda mig av som en uppmaning till mig själv. För att ta ett djupt andetag, behålla lugnet och känna trygghet i att jag faktiskt gör så gott jag kan – och det är gott nog. Idag tog jag blått ett steg längre och hade under cirka 40 minuter knallblått hår.

Tänk blått

Jag har varit lite småsugen på att avfärga mitt hår och gå åt det blonda hållet igen. Från början är jag en blondin som en dag fick feeling och gick bananas och blev brunett. Egentligen vet jag nog inte om jag skulle trivas så blond som jag var förr. Men jag är lite nyfiken på om jag skulle trivas. Sagt och gjort så började jag idag att avfärga mitt hår på egenhand. Destu mera färg som är borta när jag ska till frisören är bättre.

 

Tyvärr så tyckte jag efter första avfärgningen att jag blev på tok för röd i håret. Så jag skickade iväg ett meddelande till mina gamla frisörvänner som kom med ett tips. Häll blå färg i avfärgningen och gärna flaskfärg för den innehåller ofta mycket pigment. Lättlurad eller nej jag litar verkligen på A att hon kan sin grej. Hon vann ju försjutton SM två år så lite koll vet jag att hon har.

Hallo en bra stund kände jag mig som knassmurfen eller Robinson Robbans syster. För jisses så blått håret var när de röda tonerna skulle dämpas med hemmakuren.

Inte min förmiddag idag

Hela dagen fram till mellis har jag känt att dagen gått emot mig. Knas med tvätten, pajade en vas när jag diskade, tappade rollonflaskan på klinker golvet så den sprack och det var rollonkladd överrallt. Banken som knölade. När jag stod på Coop hade jag tydligen minus 8109 kr. Tack för den alltså. Det var bara att snällt gå hem utan varorna. Vilken himla tur att det i alla fall gick handla på eftermiddagen. Även om jag var skit skraj att köpen skulle nekats. Sånt tycker jag är så pinsamt.

Ut på tur med mina fredagskillar

När dagen äntligen började ordna upp sig gav jag mig ut på dagens runda med Alex&Sigge i lurarna. Jag hade en riktigt skön promenad bort mot Långsjön. Bra fredagsfokus att känna på vattnet måste jag bara säga. Årets första mjukglass fick bli veckans fredagsfika. Tyvärr hade de inte nötkross i glasskiosken vid Långsjönsbadplats så jag valde sötlakrits istället. Mjukglass de är sommar om något. Min fredagspresent hade levrerats utanför dörren när jag kom hem. Några solprodukter och duschtvålar från Yves Rocher blev min veckas present.

2 thoughts on “Tänk blått

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d