Torsdagstrött och sliten

Hej

Godmorgon på er alla fredagsfisar. Hoppas att ni sovit gott och är utvilade för fredagens alla äventyr. Igår var jag galet torsdagstrött och sliten. Det har varit lite mycket på de flesta planen senaste tiden. Kanske kan det vara det som tar ut sin rätt. Vad vet jag liksom men jag har kroknat ordentligt på eftermiddagarna denna veckan.

Torsdagstrött och sliten

Igår stod möte med H på min agenda bland annat. Så jag var uppe med tuppen och åkte en bit med Tilda på morgonen för att gå sista biten till Skärholmen. Jag var ute i himla bra tid och satte mig och tog en morgonkaffe. Att samla ihop mig lite extra inför de mötena som är på plats brukar jag tycka är skönt.

Tyvärr så måste jag glömt stoppa i laddasladden på telefonen på kvällen för jag hade typ inget kvar och inte varken laddare eller powerbank med mig. Surt som attan för jag brukar alltid lyssna på något när jag är ute på tur liksom.

Jag reser mig igen och igen

Mötet gick bra även om de är ganska tunga och viktiga just nu. Det känns lite som jag faller och reser mig om vartannat gång på gång liksom. Alla dessa tänk om tankar som jag vet är fullständigt värdelösa men som ändå ofta kommer. Tänk om jag hade haft styrkan, orken. kraften, kunskapen men framför allt modet tidigare, igår idag eller rent av i framtiden.

En bild från Zetas

Efter denna bilden dog telefonen – soppa torsk heter det så fint. Hur som haver kom jag hem från Zetas med två kryddväxter. Idag står de högt upp på schemat för att få komma i jorden.

Vila i frid Viggo

Igår somnade mina föräldrar hund Viggo in i sitt hem. Han var gammal och led sista åren av reumatism. Sorgligt såklart och jag skickar över mina varmaste kramar till de som sörjer honom allra mest.

 

5 thoughts on “Torsdagstrött och sliten

Add yours

  1. Alltid lika irriterande när man glömmer ladda eller typ Airpods! Jag älskar att gå och lyssna på något eller prata med någon när jag är ute och går. Men samtidigt känner jag att jag ibland missar mycket runt mig på mina promenader när jag inte lyssnar på naturljuden 🙂

  2. Så irriterande när batteriet tar slut på mobilen! Brukar också lyssna på något om jag är ute och går själv.
    Usch, tänk om man kunde bli av med de där värdelösa tänk om tankarna som bara trycker ner en!

  3. Så lätt hänt att glömma laddaren, men lika surt varenda gång. Gillar också att vara i tid till möten, varva ner lite innan.

  4. Alltid riktigt retligt när man kör slut på sina batterier oavsett vad det kan vara. I somras råkade jag missa att ladda elcyklen och när batteriet dog hade jag en låååååång jobbig backe framför mig.
    Kram Kajsa

  5. jag tycker att det kan vara skönt att vara extra tidig till möten så man vet att man inte kommer för sent tråkigt att glömma laddare så mobilen dör

Kommentera

Up ↑

%d