Göta Energi utmanaren på elmarknaden

” Inlägget är i annonssamrarbete med Göta Energi ”

Hej

Göta Energi utmanaren på elmarknaden. De senaste fem åren har Göta Energi varit  det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna konsumenter. Billig el är ofta det allra viktigaste för oss konsumenter när vi väljer elbolag.

Göta Energi utmanaren på elmarknaden

Är det dags att byta till miljövänlig el som är märkt med Bra Miljöval. El som ställer krav på att den är schysst både ur miljö- och klimatsynpunkt. Vi måste alla sträva efter att använda oss utav förnybar energi. När det kommer till el och elavtal behöver många lite hjälp att sätta sig in i allt kring det.

Det är alltid smart att tänka på sin elförbrukning, särskilt i dessa tider. Många var vi i vintras som nästan ramlade baklänges när alla elpriser gick i taket. Just därför ska vi kanske nu i lugn och ro se över och kanske välja elavtal som passar oss bättre nu och hela året. Ett tips är exempelvis att sänka värmen hemma. För varje grad kan du sänka din elanvändning med upp till fem procent.

Smarta elspartips från Göta Energi

Det händer mycket på elmarknaden vilket gör att det lönar sig att jämföra elavtal ofta. Göta Energi älskar vi billig el, vilket förmodligen även Götas kunder gör.

  • Sänk värmen – Genom att enbart skruva ner temperaturen hemma. Sänker ni värmen med en grad kan ni sänka er elanvändning med hela fem procent.
  • Duscha smart – Oj vad min kära far gnällde på mig och min 1 år yngre syster när vi växte upp och bodde ibland timmar i duschen. Att värma vatten drar mycket el. Ettt tips är att investera i ett duschmunstycke som drar mindre vatten. Och att inte duscha  längre än du behöver. Glöm inte att stäng av vattnet när du schamponerar och balsamerar håret.
  • Täta fönster och dörrar – När vi flyttade in i vår nya bostad fick vi höra från tidigare hyresgäst att det var jättekallt i lägenheten. Vilket vi upptäckte inte var så konstigt då det drog kallt från flera element vilket vi tätat. När jag varit duktig och täppt igen springorna syntes det betydligt i elräkningen. Så detta tips får bli det hetaste från min sida.

Ta er en titt hos Göta Energi för de har flera matnyttiga tips och bra elavtal.

KRAM

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: