Låt dem sköta din flytt

” Inlägget är i annonssamarbete med Grabbarna Flytt ”

Hej

Alla ni som följer mig och Kamillas Kamera känner säkert redan till att jag längtar lite in till Vasastan. Att jag håller mina blå öppna för att vara med när något bra alternativ dyker upp är inte heller någon hemlighet. Låt dem sköta din flytt. Däremot så är en sak säker och det är att vi tänker ta hjälp av flyttproffs när det är dags. För när vi flyttade hit där vi bor nu höll vi på att slita ut oss alla fyra fullständigt.

Låt dem sköta din flytt

Grabbarna Flytt är väletablerade i  både Stockholm och Helsingfors.Vilka har vuxit sig stora de senaste åren. De fixar allt som vi kan behöva få hjälp med vid en flytt. Alltid redo för att hjälpa dig oberoende om du vill flytta hem eller kontor både inom landet och utomlands. Grabbarnas mål är att erbjuda en flytt som tar så lite tid och energi från dig som möjligt. Skönt eller hur för är det något som man verkligen vill ska fungera så smidigt och smärtfritt som möjligt är när stora flyttlasset väl ska gå.

Erbjuder flera olika flyttjänster till sina kunder

Förutom själva flytten erbjuder Grabbarna Flytt erbjuder även packning, magasinering och flyttstädning. Ska jag vara ärlig kan jag inte förstå hur man ska envisas med att städa ur sin gamla bostad. Som om man inte redan har fullt upp med att fixa i sitt nya hem. Minns själv hur jag envisats med den där flyttstädningen medan jag varit högravid med hjälp såklart men fasiken vad dumt. När det väl blir dags om det blir det ska jag definitivt inte städa ur gamla bostaden. Det är en sak som är säkert.

Tre flyttips från Grabbarna Flytt
  • Börja i tid. Börja plocka ner sådant som ni inte behöver eller använder dagligen i god tid innan den stora dagen.
  • Sortera, återvinna och kasta bort. Skänk bort sådant du inte längre vill använda eller sälj det på någon av alla ställen man kan sälja secondhand på.
  • Märk lådorna noga. Genom att märka vad de olika lådorna innehåller underlättare ni för både flytthjälpen och er själva.

Glöm inte att ändra abonnemang, hemförsäkringen och din adress i god tid innan stora flyttdagen.

KRAM

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: