DU är viktig för mig

Halloj

Vad ska jag börja en dag som denna? Fredagens status är bara yes, wao och amazing på en och samma gång. Mycket sagt och mycket gjort idag. En bergochdalbana på alla plan precis som vanligt. DU är viktig för mig. Viktiga ord att få höra både från andra men även från sig själv.

DU är viktig för mig

Vad är viktigt i livet egentligen? Har ni funderat på det vad som är viktigt för dig och för dig i ditt liv? För dig och för ditt liv är två olika saker. Ofta får vi höra nu för tiden att den allra viktigaste personen i våra liv är oss själva. Jag är alltså viktigast. Lika som att värna om sig själv och rädda sig själv ur flygplanet som ni säkert hört.

Det är såklart sant men jag för mig handlar om mycket mer än att sätta på syrgasmasken på sig själv innan någon annan. Nämligen att se till att vi själva mår och lever så goda liv som möjligt innan vi försöker se till att andra mår bra och servera deras liv på silverfat.

Sedan ska gudarna veta att det är en enorm skillnad mellan att vara snäll och stå upp för sig själv och vara värsta narcissistiska egot. Jaget före laget liksom måste gå först för är du halt kan du inte delta i laget.

Fredagsstatus FFF

Idag fick jag nys om KVIX online som är en samlingplats för olika träningspass som man kan följa digitalt gratis bara du har internet. Wao vilken grej liksom. Kvix är en plattform för livesänd wellness. Jag blev så imponerad över hur smart det fungerade och hur kul det varit idag med de pass som jag deltagit i. Först imorse körde jag först mind-träning, paus-gympa följt av retro dance. Dagens fredagsfokus har legat på wellness för mig fullt ut.

Bästa fredagsfika med den stora biten som var kvar av cheesecaken från igår. Cheesecake är en favorit som är svårslagen.

Rosepremiär med fredagspresenten. I min fredagspresent fick jag en flaska rose. Är det något som är vår så är det helt klart rosepremiären.

 

5 thoughts on “DU är viktig för mig

Add yours

  1. Kvix, det får jag nog kolla upp. Tack tipset.
    Jag gillar dina FFF! Jag körde också rosépremiär igår. Fokus vet jag inte om jag ens hade igår och någon fika blev det då inte tja om inte godis räknas.
    Idag har det varit fixa här inne faktiskt, vissa saker måste bara göra trots strålande sol.
    Kram

  2. Kvix har mycket spännande! Jag läste också om 16 weeks of health istf 16 weeks of hell. Det låter mycket sundare tycker jag.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: