Onsdagshäng i Vasastan

Hej

Idag kom jag äntligen iväg igen ut på tur. På min agenda fanns två uppdrag att göra  idag. Touch up på botoxen och att fixa solkräm till William som sticker till Spanien på torsdag med polarna. Onsdagshäng i Vasastan. Hör ni jag tjatar inte bara för er om att jag snart tänker ta mig in åt stan igen och då väldigt gärna till Vasastan. Utan jag tjatar nästan hål i min egen skalle också.

Onsdagshäng i Vasastan

Tänk att vi föll på målsnöret ifjol och så även hade gjort om jag sagt ja till den större vi kikade på för någon vecka sedan. I sådana här lägen hade det känts enormt mycket bättre att kommit på bronsplats än att bli tvåa liksom. Men men snart kommer nog vår tur. Det är det jag hoppas på och dottern lika så.

Åhlens har alltid något för mig

Först smet jag in på Åhlens vid Odenplan. Jag hade lovat Wille att fixa en bra solkräm till honom och Tilda hade skickat en önskning om nytt torrshampo. Check check på det och en grej till mig själv. Därefter blev det ett varv runt tills jag hittade en helt fantastisk väska från WERA. Trist bara att jag inte hade spargrisen med mig för att tömma på kassadisken. Hur som haver denna lilla goding är sparad i varukorgen för ett eventuellt kommande klick.

Förmiddags fika på Café Pascal

Café Pascal i Vasastan var ett nytt ställe för mig men på Söder har jag hängt en del förr. Wille och jag har kikade på en YT kille inom mat som brukar testa på olika ställe. Han youtube killen alltså, brukar tillsammans med någon intresserad och kunnig inom en specialitet hitta Stockholms bästa. Senast handlade det om Stockholms bästa kaffe med Sveriges bästa barista Kenneth tror jag att han hette.

What ever…William och jag har bestämt att vi ska testa de ställena under våren och sommaren för att se om vi håller med dem.

När jag smet in på Pascal var det fortfarande många som satt och åt frukost och tog sin morgonkaffe. För mig blev det en cappucino och en härlig fönsterplats därifrån jag kunde speja på alla som kom. Det är ju alltid lite småkul på de trendiga ställena och jodå de som är lite kändiskåta och hade haft med sig autografblocket kunde nog om de var snälla fått några nya signaturer i boken…

Nästa gång blir det espressogrejen som W och jag ska köra tillsammans med bryggspecial på kaffeställerna.

Vanity Hills på Hälsingegatan

innan jag hade tid hos Caroline på Vanity Hills gick jag runt runt i de områden som jag är intresserad av att kanske bo i framöver. Lite småkul faktiskt med tanke på att jag jobbade i området i nästan prick 5 år på det glada 90-talet. Så mycket Aha och nostalgi blev det såklart.

Ska ni gå till en duktig och framför allt trevlig sjuksöterska som kan och är proffsig som injektionsköterska måste jag tipsa er om Vanity Hills. Kika gärna in på hennes insta så får ni själva se. Tror att hon kanske skulle ha några extra fördelaktiga erbjudande snart. Så keep your eyes open…

5 thoughts on “Onsdagshäng i Vasastan

Add yours

  1. Jag brukar också alltid hitta något när jag inne på Åhléns, de har så mycket fint! Åh vilken rolig grej att testa caféer som är med i youtube-serien, hoppas det kommer lite inlägg om detta framöver.

  2. Förlåt,, klickade iväg för snabbt 🙂 Mysig dag som vanligt. Trevliga caféer du hittar. Får gå igenom detta då vi kommer till Stockholm. Ska försöka ta mig dit inom nån månad då det var evigheter sen.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: