Använd kraften i ditt leende

Hej

Kraften i mitt leende. Det var bland det knasigaste som jag hört idag alltså. Använd kraften i ditt leende. Log var något som jag inte alls gjorde stundtals idag. Jag var snarare likgiiltig över så himla dumt det kan bli när smilfinkarna får flyga fritt och förpesta för oss andra. Vet  ni en sak har jag säkert alltid haft svårt för och det är dessa smilfinkar. Som smörar sig in och får sin omgivning att tro att de är guds bästa barn när sanningen är en helt annan.

Använd kraften i ditt leende

Om jag inte fick höra denna fras på telefon hade jag kanske smält till personen först när jag fick höra denna fras på telefon idag. Men vid närmare eftertanke så hade hen rätt såklart. Ta ingen skit. Fortsätt att gå rakryggad med din sanning och använd din kraft som dragit dig så här långt. Kraften och kunskapen finns inom dig och inte bara i ditt leende som du är mästare att använda dig av. Ta en tur och plocka lite blommor för sådant gillar ju du.

Ibland är det de personer som man minst anar som kommer med de smartaste råden. Alltså denna galenpanna till vän slutar aldrig förvåna mig. Måtte hen nu inte bara leka spion i helgen för då kan det bli en riktig pannkaka kan jag lova.

Plocka lite blommor

Sagt och gjort – jag gav mig ut och plockade inte bara en bukett utan två till och med. Vilken lycka att komma in och leta fram vaser till vilda vårblommor.

Gofika på balkongen

Väl hemma igen efter dagens runda blev det återigen shorts och linne på balkongen. Denna gången med ljudbok i lurarna och en god fika. Delicatobollar säger inte jag nej till i alla fall. Det är så enormt befriande att kunna unna sig när jag vill och kan. För någon vecka sedan ställde jag mig på vågen igen. Senast var sista veckan i huset och då hade jag redan tappat 4 kg av alla jävla stress inför allt som skulle ske och komma.

Förra veckan när jag vägde mig igen nästan ett år senare hade jag tappat ett bra antal ytterligare kilo bara av att vara, leva och promenera. Nu tröstar jag mig inte längre med godsaker utan äter och njuter av dem för att unna mig när jag vill. Det där med en massa förbud och eländiga poäng hit och dit är inte min grej alls. Visst kan det säkert funka men då tror jag på hela konceptet mat och motion och inte bara att dra ner på än det ena och andra. Det var min åsikt om det så det så…..

 

 

 

8 thoughts on “Använd kraften i ditt leende

Add yours

 1. Ett leende är en kraft. En ganska häftigt kraft om man använder den rätt. För att le för att ställa sig in och smöra är mer negativt än positivt. Medans ett äkta leende är härligt och medryckande. Många gånger när jag cyklar, ler jag flr att se hur många jag kan få att le tillbaka. Känns som en skön uppgift
  Kram Kajsa

 2. Du har helt rätt i det. Klart du ska unna dig en delicatoboll då du vill.. Något jag lärt mig är att förbud gör inget annat än triggar mig bara.. Visst räknar jag poäng, men är ändå väldigt snäll mot mig. Då jag är snäll så kommer viktminskningen som ett brev på posten.. ( hm,, det kanske inte stämmer då man knappt får några brev längre)

 3. Smile, it confuses people! Jag ler väldigt mycket och har alltid gjort. Det kommer naturligt för mig. Jag har också kommit på vilken makt ett leende har. Det kan provocera människor, det kan vända en jobbig situation till en bra situation. Sen jobbar jag med service och kunderna ska mötas av ett leende oavsett om det är irl eller över telefon för ett leende hörs över telefon.

  Jag tror inte på förbud när det kommer till att gå ner i vikt. Jag tror på öppna och ärliga ögon på vad man stoppar i sig och hitta bättre alternativ tex en frukt istället för en chokladboll men också tillåtande och inse att ibland är en chokladboll ett bättre alternativ än en frukt.
  Kram

 4. Leendet har verkligen en mäktig kraft!
  Jag håller med dig till fullo, inga förbud utan en sund livsstil med bra kost och motion och självklart får man äta godsaker då och då!

 5. Leende är starka!
  De går att använda i många situationer och kan vara enormt provocerande för vissa. Le åt smilfinkarna, de förtjänar inte att trycka ner dig mer. En dag kommer sanningen upp dimljuset och då kan du fortsätta skratta. Kram

 6. Haha ja falska smilfinksleenden kan man gott klara sig utan, vilket förresten gäller alla yttringar av falskhet. Men ett äkta leende kan vara värmande.

Kommentera

Up ↑

%d