Egen trappa ner till Långsjön

 

Hej

Wao alltså vad mer kan man säga om denna helt magiska dag. Efter att vaknat upp imorse med skallevärk så ordnade dagen upp sig till något helt amazing. Jag har hittat en egen trappa ner till Långsjön där jag satt i solen och lyssnade på ljudbok hur länge som helst. Stockholm har haft årets första sommardag.

Egen trappa ner till Långsjön

I förmiddags satt jag ute på balkongen och solade i flera flera timmar i shorts och bara behån. Jag mådde så himla gott där i solen alltså. På tok för många kaffe och mycket glass blev det för som alltid när det är varmt blir jag inte hungrig alls. Så efter lunch gav jag mig ut på en pw i kortärmat med solbrillorna på.

Vid Långsjön som var målet satte jag mig på en trappa ner mot sjön och bara andades livet liksom. Vid badplatsen var det fullt med glada barn som badade, människor grillade och på vollybollbana spelades det för fullt. Love love love.

Fixat och trixat i mina förråd

Jag var även duktig idag och fixade och trixade i våra förråd. I helgen tog jag hem det sista från huset. Nu är det bara några saker kvar därifrån plus ett förråd kvar som ska gås igenom. Så jäkla skönt alltså måste jag säga. Jag hittade även två vårjackor till slut som jag letade igenom nästan hela förrådet efter tidigare i helgen.

Många sidor hann jag med att skriva 

Vissa stunder har det känts som när man eller jag tidigare haft stora tentor som skulle in att jag går in i skrivkänslan. Jag behöver komma in i feelingen där jag skriver som bäst. Tack alla fina för peppandet. Även om det blev några för många gine tonic igår så behövde jag dem så himla mycket där och då. Skalle tyckte lite tvärt emot idag. Men men vad är en bal på slottet…

 

4 thoughts on “Egen trappa ner till Långsjön

Add yours

 1. Har förstått att vädret hemma i Stockholm varit lite bättre än här i Skåne, liiite surt bara. Men men, värmen kommer i bästa fall hit med medan vi är här.

 2. Visst är det helt ljuvligt väder vi har haft hela påsken! Jag har njutit så mkt. Visst jag har även gjort en massa saker också så jag har kunnat bocka av lite måsten.
  Jag behöver skriva av mig men just nu är det inte läge att skriva det som måste ut. Vi får väl se när det kan få komma ut.
  Jag tog några drinks i lördags men inte så många att huvudet kände av det, så mkt sprit hade jag inte hemma. Hehe
  Ha en fin tisdag!
  Kram

 3. Mysigt ställe du hittade. Hoppas nu sommarvärmen håller i sig, för vi alla behöver den så väl. Man blir så mycket gladare och piggare så fort solen lyser lite.

 4. Vädret är verkligen underbart och så välbehövligt.
  Skönt att ha de där guldkornen att besöka och bara andas in livet på. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: