Jag skyller på det i alla fall

Hej

Hur svårt kan det egentligen vara att få till en rubrik att skriva efter? Jag som gjort detta tusentals gånger nu. Men det står liksom helt stilla i bloggtänket. Kanske kan det vara för att jag just nu skriver och skriver texter i annat syfte. Jag skyller på det i alla fall. Tack Staffan för Boken om Lars. Eftersom jag missade bokreleasen förra veckan fick jag min bok i brevlådan igår. Nu ska jag verkligen ge mig tid att läsa någon annans texter förutom mina egna.

Jag skyller på det i alla fall

Visst är det skönt när man kan skylla ifrån sig på både andra och annat. Just nu känns det lite så för mig. Förhoppningsvis så kommer min stiljte på ena planet gynna det andra och viseversa. Vem vet?

Ett omöjligt fall

Ibland känns det som om jag skulle vara ett av de få omöjliga fall som funnits. Att lära gamla hundar sitta borde vara lika omöjligt. Men jag lovar er mig en sak och det är att en dag ska jag kunna se tillbaka på allt och bara känna att vilken himla tur att hon reste sig och fick upprättelse till slut.

Solen var är du

Hallo solen var är du? Jag som verkligen trodde i måndags att nu har våren med dess sol och värmen äntligen slagit rot på riktigt. Så fel man kan ha ibland eller hur. För utanför våra fnster är det bara grått och småregnigt. Tänk om jag ändå hade haft några av dessa goda chokladbollar kvar. Hör ni ni ni…nu måste jag nog sluta och hålla snattran för jag är inte alls särskilt roligt just nu inser jag själv.

Var rädda om er och mumsa så mycket påskgodis ni bara kan.

KRAM KRAM

5 thoughts on “Jag skyller på det i alla fall

Add yours

  1. Alltid bra att skylla på något. Ibland sitter bloggrubrikerna hårt inne. Ha en fin helg och njut av påskgodiset

  2. Jag kommer unna mig lite i helgen, men ska tänka mig för. Vill ha ett minus på vågen, eller iaf inte ett plus. Jobbar hela helgen, och ska grilla på lördag med barn, och barnbarn.

Kommentera

Up ↑

%d