Läsa första utkastet

Hej

Alltså hur kan man ens glömma sin allra första namnsdag? Att skylla på att halva dagen gått i en rasande fart mental funkar så så där skulle jag säga. Efter att jag fått läsa första utkastet blev jag sittandes i soffan i solen på balkongen i timmar. Lyssnade på en podd när jag var ute på kvällens runda. Där en av tjejerna pratade om det mentala väntrummet.

Läsa första utkastet

Jag skrev faktiskt för att inte glömma och för att kanske en dag förstå. Ända sedan jag var barn har jag haft ett stort behov av att sätta ord på livet. Därför har jag material med sanningen från där och då. Vilket är fantastiskt. För även om vi minns händelser och saker från förr tydligt så kan känslan och upplevelsen ändrats med tiden. Jag är idag enormt tacksam över alla mina texter som hjälpt mig till att vara där jag är idag. Förhoppningsvis kommer min sanning förklara men också förhoppningsvis hjälpa andra.

Fönstershopping och frappino

Igår var Tilda och jag iväg och fönstershoppade som det så fint heter. Inne på HM hittade jag ett par byxor som jag blev helt kär i. Där och då tänkte jag att när jag kommer hem ger jag dem ett klick. Så osmart gjort av mig för de verkar inte finnas på nätet. Suck på mig ibland alltså. Hur som haver så hittade jag en basic vit keps från Carin Wester som jag tänker slå till på framåt helgen. Kanske rent av i fredagspresent om jag är snäll resten av veckan.

Hängt på popcorngrästrenden 

Då har även jag hängt på trenden med popcorngräs. Jag läste om detta gräs redan i fjol men tiden fanns inte riktigt då. Men nu jäklar har har satt popcorn i två krukor. Så förhoppningsvis växter det gräs så det knakar framöver.

Sommarfeeling på balkongen

Vilket väder vi haft idag! Helt underbart om jag får säga mitt. Jag satt som sagt ute i flera timmar och levde sommarliv på ballen. Ni vet när man börjar fila fötterna utomhus och målar tånaglarna i soffan ute. Då är det vår på allvar enligt mig. Håller ni inte med mig?

Grattis på första namnsdagen LIVIA

Nu kommer vi det det som nästan är pinsamt och knappt försvarbart överhuvudtaget. Med tanke på att jag om någon är noggrannare än noggrannast med att fira alla namnsdagar. Jodå jag glömde nästan bort min första namnsdag för LIVIA som jag från och med nyåret också heter. Att Livia också skulle stå i alamanackan just denna dagen är lite smått komiskt i sig. Men den storyn lämnar jag dit hän.

Hur som haver så kom jag på min namnsdag på kvällskvisten och kunde köpa med mig glass hem och fira namnsdagsbarnet med en fika och en liten liten blomma. Grattis på mig då Livia.

Tack för omtanken idag fina lilla hjärta

3 thoughts on “Läsa första utkastet

Add yours

  1. Grattis på namnsdagen. Firar aldrig det, vilket är konstigt då jag älskar att fira saker. Tar varenda chans till det. Vågar aldrig klicka hem kläder då jag inte ser ut som man ska se ut som 🙂 Har också tänkt på detta med popcorngräs. Verkar så enkelt så även jag klarar det.

  2. Så underbart när man kan sitta på balkongen och njuta i solen. Själv måste jag ta tag i mon balkong och storstäda den innan jag kan sitta där. Intressant att plantera popcornkärnor, ska bli kul att se vad det blir med det 🙂

  3. Grattis på namnsdagen i efterskott😊 är otroligt dålig på att komma ihåg namnsdagar, kanske för att jag inte har något själv och aldrig riktigt har firat dem 😅 Vädret har varit underbart de senaste dagarna och igår satt jag ute på altanen, helt fantastiskt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: