Hello Fresh matkasse här hemma igen

Hej

Nu  ska vi köra på Hello Fresh matkasse här hemma igen. Nu var definitivt dags igen. Särskilt när jag fick galet bra återanslutningskod på två matkassar från dem i veckan. Under åren har vi provat på de flesta matkassarna. Den som passat oss bäst i smaken och varit outstanding är helt klart Hello Fresh.

Hello Fresh matkasse här hemma igen

Jag har skräddarsytt fyra middagar till familjen. Man väljer sina egna recept och sätter ihop sin egen veckomeny – precis som du vill ha den. Verkligen så smidigt måste jag bara säga. Med 18 sprillans nya recept varje vecka kan du laga vad du vill, när du vill. HelloFresh kan man enkelt pausa eller hoppa av en vecka precis som man själv vill då de inte har någon bindningstid alls.

Ny tänk med HelloFresh matkasse.

Den tyska matkassen Hello Fresh grundades redan 2011 av bland annat svenska Jessica Schultz. Sedan dess har bolaget vuxit rejält och finns nu, förutom i Tyskland, även i USA, Storbritannien, Australien, Kina och 7 andra länder. Matkassarna från HelloFresh innehåller färska och fräscha råvaror från utvalda leverantörer.

Matvarorna kommer i en kartong med olika påsar med ingredienserna fördelade efter varje recept. Plus för att alla råvaror var noggrant uträknade efter varje recept. Allt för att minska matsvinnet.

HemleveransGuiden hjälper kunderna välja matbutik och matkasse online

Om man inte har lust eller tid att prova sig fram bland det nu stora utbudet av både matkassar och matbutiker online finns bra Hemleveransguiden. Har du inte ännu börjat handla mat online är det dags nu. För på en gång kommer du märka att det sparar både tid och energi. Jag själv handlar mycket av vår mat från Mathem dels för att ena sonen jobbar där men också för att det är så smidigt. Att sitta i sängen och klicka in vad vi behöver och sedan välja en dag och tid som passar oss för leverans. Bästa är nog ändå när kassarna kommer leverade mitt utanför dörren.

Hållkäftenburgare med äpple karamelliserad lök

Tänk att en låda med mat kan ge så mycket inspiration och lust till att laga ny och spännande mat. Ett recept som både jag och William minns från Hello Fresh är äppelburgaren. Jag var taggad på smakkombinationen i burgaren medan familjen var tveksam till en början. Men kryss i taket vad den gick hem. En riktig hållkäftenburgare som Wille tyckte. Jag själv kan bara instämma i hans omdöme att denna borde lätt kunna kvala in på något riktigt bra burgareställe.

KRAM

 

 

2 thoughts on “Hello Fresh matkasse här hemma igen

Add yours

  1. Min dotter hade det en period. Så mycket god mat som fanns där i. Försöker övertala min man men han vill inte… Vill ha allt som underlättar.

  2. Den är praktisk och man spar tid och råvarorna kan lätt ändras så att kryddning mm passar egen smak..Hello fresh är den överlägset bästa matkassen jag testat och de levereras alltid på rätt tid med rätt saker..

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: