Vackra Toscana i Italien

Hej

De allra flesta människor har drömmar om vad de vill uppleva och vilka platser de vill besöka i livet. Längtan till något nytt och spännande finns i oss alla. En dröm som jag har är att få uppleva vackra Toscana i Italien. Toscana är ett av Italiens mest populära resmål.

Vackra Toscana i Italien

En dröm jag har är att ta bilen och åka runt runt en sommar i Italien. Och göra landet på riktigt utan en massa stress och måste. Jag har såklart suttit och drömt mig långt bort medan jag kikat på ”Under Toscanas sol” och ”Ett rum med utsikt”. Jag vill vandra bland vinodlingarna, dricka Chinati viner mitt i den stekande solen och äta ljuvligt god äkta pasta.

Reseguide till Toscana

Jag har lusläst en reseguide till Toscana igår kväll och går just nu runt och drömmer mig bort. Bubbelkänslan av att slå slag i saken och boka flyg och första boendet går nästan att ta på. Tänk om jag verkligen skulle våga göra en sådan äventyrsresa och bara ge mig av utan ett bestämt mål mer än flyg och första boende.

Tack för denna helt fantastiska reseguide som verkligen lockade mig ännu mera till Toscana och Italien.

Marknaden vid Piazza Gramsci 

Marknader är något som jag faschinerats av utomlands. Tänk er att gå runt bland alla handlare och få provsmaka på både det ena och andra. Bära med sig famnen full av godsaker och sätta sig i en park eller på en vacker plats och bara njuta och ta in livet.

Goda ostar, ett gott rött vin, härliga charkuterier och nybakat bröd som doppas i en fin olivolja med någon man trivs med. Detta har helt klart blivit en målbild som jag ska sträva efter ska gå i uppfyllelse inom sinom tid. Det är nog dags att räkna mina slantar i spargrisen för att se hur långt de räcker.

KRAM

3 thoughts on “Vackra Toscana i Italien

Add yours

  1. Vi alla drömmer oss bort nu 🙂 Italien ska ju vara så fint. Har bara varit i Rom men vill se så mycket mer. En vinresa hade inte varit fel.

  2. Man drömmer verkligen sig bort nu, speciellt när det var snö när jag gick upp idag! Italien är fint men har aldrig varit i Toscana. Älskar att gå på marknader utomlands, känns som man får ta del av landets puls när man går där.

  3. En sådan resa vore helt fantastisk. Bara åka i väg och ta dagen so den kommer. Skulle verkligen behöva det just nu.

Kommentera

Up ↑

%d