Dags för njuteliv

Hej

Vilken kanon onsdag jag haft än så länge. Det är verkligen dags för njuteliv nu tycker jag. Min onsdag såg ganska tom ut i kalendern. Så efter det som skulle göras gav jag mig iväg med lurarna i öronen. Stegen styrde jag mot Kungens kurva. Några uppdrag hade jag på Mio möbler bland annat. Med en kanon bra bok i lurarna gick stegen lät som en plät.

Dags för njuteliv

På Mio skulle jag bland annat kolla upp matbord då vi förmodligen kommer få hämta ut ett nytt då det vi har idag blivit en reklamation på. Så jag kände att jag var tvungen att klämma och känna på alternativen. För något svajigt eller ostabilt gåt liksom fet bort. Måste säga att jag tycker att kvaliteten på MIO möbler sjunkit rejällt på senare år. De är inte alls vad de en gång var. Synd faktiskt tycker jag då de alltid varit några man kunnat lita på.

Jag hittade ett bord med svarta ben men med en rektangulär bordskiva. Helst av allt vill jag nämligen ha ett runt bord som vi har nu. Men vi eller jag då får bara vänta och se var detta landar.

Jag blev även riktigt förtjust i dessa kuddfodral och deras nya sommarserie Sunflower. Doftljusen höll jag länge i men lade ifrån mig då jag behöver spara lite av veckans veckopeng. Med det sagt kanske de kan bli veckans fredagspresent vem vet?

Vill bada i luktärtor i sommar

Luktärtor är en blomma som jag blir mer och mer förtjust i. I somras gick jag förbi en balkong inne runt Karlaplan som hade hela balkongräcket täckt av luktärtor. Vilken sommardröm. Den vill jag gärna göra ett eget försök att skapa. Så just därför smet jag in på Plantagen och köpte med mig ännu mera frön.

Går inte lämna Zetas tomhänt

På vägen hem igen smet jag in på Zetas bara för att liksom. Egentligen ville jag bara spåna och få lite nya ideer på klättriga växter som klarar balkongliv. Jag kunde inte låta bli att plocka med mig några Amemon knölar hem. De kommer bli så vackra i den krukan där klövern växer. Så i eftermiddag har jag lite trädgårdsfixande för mig. Så kan jag nog inte säga så jag får rätta mig själv och säga balkongfix istället.

Grattis William på namnsdagen – William

 

 

 

 

5 thoughts on “Dags för njuteliv

Add yours

  1. Härlig onsdag du fick. Tänk att du hittar hjärtan precis överallt. Fick nog också en bra dag då jag hamnade på hagabadet och bara slappade.

  2. Har planerat att plantera luktärter under flera veckor tillbaka, men med tanke på flytten denna veckan har det inte känts lämpligt… Men snart så!
    Tråkigt med reklamationen! Hoppas att det löser sig till det bättre.

  3. Underbar tid som väntar. Längtar så efter sol och värme igen så man kan vara ute i trädgården. har inte planterat något ännu, men det börjar bli dags. Ha en fin dag. Kram

  4. Ja, luktärtor är så fina! De växer vilt på Öland, tom på ”vår” strand. Jag har försökt att få dem vilda även i min trädgård här hemma, men det går inte 🙁

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: