Upp och ner – hit och dit

Hej

Vaknade utvilad tror jag efter en vecka som rasat på i en hisnande fart. Det är ju så som jag vill leva mitt liv. Tyvärr så finns inte orken eller energin kvar för det längre efter att jag gick sönder och kraschade. Upp och ner – hit och dit. Vilket jag har svårt att inse. Låga och lugna dagar har jag börjat lära mig inse är viktiga för att leva mitt liv. Däremor så har jag lite svårt att se dem som värdefulla fortfarande. Men jag övar på det får jag väl säga.

Upp och ner – hit och dit

Senaste dagarna har varit precis som rubriken säger snurr snurr och upp och ner – hit och dit. Så jag får väl ta mig i kragen och reda ut vad som försiggår i huvudet på mig. Lite för att jag själv ska förstå men även att ni som kikar in här ska hänga med i svängarna.

Upp

Har ni hunnit att se nya filmen på Cmore ännu? Dag för Dag med en fantastisk skådespelarlista. Jag bara älskade filmen och har redan sett den två gånger på en och samma dag. Marianne Mörk är underbar och lika så både Wollter, von Brömsen och Spetz och Haag. Se den om ni inte hunnit ännu. Denna filmen om någon öppnar upp för att inse att livet är här och nu. Så lev alla dagar som om de vore era sista.

Ner

Inlåst på toan. I onsdag var jag inne hos Caroline på Vanity Hills för att fylla på min botox igen.Ja jag använder mig av botox i bekymmersrynkan efterom jag är extremt ljuskänslig och kisar så jag får konstant ont i huvudet de ljusa årstiderna om jag inte använder botox. Erkänner även att jag känner mig lite finare utan rynkan mellan ögonen så har jag sagt det. För visst är det många som ska tycka och tänka kring andra och deras val av hårfärg, botox och fettsugningar.

Hur som haver innan sprutorna gick jag på toaletten och blev inlåst. Visst kanske jag inte skulle låst ett så där gammalt lås. Men jag hade ingen lust att någon skulle rycka upp dörren när jag satt där. Låset gick inte upp när jag skulle ut. Så vi försökte från två håll få upp låset och lyckades till slut.

Det var en liten pärs måste jag säga. Hur stora är oddsen liksom att man blir inlåst på toan på en salong? Efter mitt toabesök fick dörren en stor lapp – LÅS INTE DÖRREN låset är trasigt. Om någon vecka är det dags för toach up för botoxen och den gången lånar jag personaltoan är en sak som är säkert. Denna händelse får bli min NER för det kunde slutat illa. Nu blev det bara galet komiskt och lite typiskt mig liksom.

Hit 

Vasastan hit – det är frågan just nu. Det är en karamell som jag suger hårt på just nu. Ska jag orka dra ett flyttlass igen med renovering och allt där till? Får jag lägenheten för det första? Får vi plats? Blir det så bra som vi har det nu? Ni ser frågorna avlöser varandra. Är tiden inne för detta nu?

När jag var i Vasastan eller i krokarna runt Vanadisplan för botoxen hade jag en vän med mig för att delvis äta lunch men också lite som smart tyckare. Jag har en kärlek för området det är ingen snack om saken men blir det bra och är det rätt. På måndag förmiddag måste jag blivit klokare.

Dit

Laga nagel. Suck eller vad ska jag säga? Det är inte ofta det händer men igår tydligen slog jag av en nagel och fick lite små panik. Inte denna helgen. Jag har inte nästgårds till Tyresö och hade inte stor lust att försöka få en tid för lagning. Men ska jag vara fin får jag lida pin så när Malin hade en tid igår eftermiddag åkte jag och fixade till mig. Jag har inget emot att åka hit och dit men inte av ren och skär dumhet som jag själv orsakat som med nageln. Tack Malin för att du lagade trasdockan Kamilla.

Bara för att så fick jag mig en extra fredagspresent och sånt gillar ju en sådan som jag.

 

2 thoughts on “Upp och ner – hit och dit

Add yours

  1. Min kusin blev inlåst på toan på en pizzeria. Som jag skrattade då jag fick messet och fick säga till personalen 😊 alla gör vad man vill då det kommer till botox mm. Är rätt trött på ”surmunnen” och bekymmersrynkan jag med.

  2. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

Kommentera

Up ↑

%d