Trädgårdsmässan och årets balkong

Hej

Jag har dragit på mig en huvudvärk nu i eftermiddag som inte vill ge med sig trots små vita piller. Trädgårdsmässan och årets balkong. Idag är dagen då jag egentligen skulle varit en av kreatörerna utav årets balkong på Trädgårdsmässan. Tyvärr fick jag kliva av det uppdraget på grund av hälsan. Till nästa år har jag en plats om jag vill prova lyckan då. Ska jag vara ärlig så trodde jag att det kanske skulle kännas lite surt att se mitt nummer på utställningsplatsen. Men det var lugnt och hela jag kände att jag gjorde rätt val.

Trädgårdsmässan och årets balkong

Något som slog mig och jag upplevde att flera av kreatörerna missat eller struntat i var två krav. Att det skulle finnas en dörr och ett fönster i utställningen. Ville man inte ha från mässan gick det bra att använda sig av egna. Däremot så anser jag att det kravet var tveksamt om alla klarade det kravet.

Det var galet mycket folk redan vid klockan 10 när jag var där. Nästan så jag fick lite panikfeeling av alla människor överrallt. Så jag gjorde som jag brukar göra när jag får den känslan stoppar lurarna i öronen och lyssnar på något bra.

Några saker tycker jag däremot saknades med tanke på att det var en trädgårdsmässa för inspiration. Utbildningsföretag och skolor var det ont om. Lika väl inspriation för trädgårdar och balkonger för de med hundar och katter. Giftfria växter osv. Balkonger som är tilllåtande och skapade utifrån de med yngre barn. Återbrukstänket saknade jag också en smula. Mycket är självklart kom och köp växter och plantor från oss.

Bjuder på bilder från Årets balkong här:

Trädgårdsinspirationsbanken är på fylld

Självklart är min inspriationsbank påfylld till max från mässan idag. För en trädgårdsnörd som mig var jag i himmelriket trots alla människor. Hade jag fortfarande varit med trädgård hade jag säkerligen slagit till på en uinderbar smidesgunga för två. Min första tanke var att – Tänk er att ställa den på en vacker plats och fota brudpar vid gungan. Wao alltså.

Ny kunskap och en klätterhortensia

När man går runt på en mässa som faller en själv i både smaken och intresse finns det stor risk att lämna stället med en tom plånbok. Jag skötte mig bra idag faktiskt och kom enbart hem med en klätterhortensia som ska få komma i kruka ikväll hoppas jag.

 

 

 

4 thoughts on “Trädgårdsmässan och årets balkong

Add yours

  1. Men! Synd att vi inte stötte på varandra, jag var där från 8. Media fick komma in lite tidigare. Jag gav upp strax efter 13, då var det för mycket folk. Men en rätt mysig mässa ändå 🙂

  2. Vilka härliga bilder. Så mycket inspiration. Nästa år då ska det bli så kul att se ditt bidrag. Kram

  3. Jamen gud så fina balkonger. Jag köpte ett nytt cafeset igår så mitt gick sönder och tänkte inreda balkongen men har noll idéer. Hade gärna haft ett av dessa 👌😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: