Lets talk about feelings

Hej

På morgonens promenad försökte jag fylla mig med positiva tankar och andas livet. Det känns som det är så mycket nu så jag lätt kan glömma bort mig bland alla tankar. Lets talk about feelings. Läste gamla texter där jag sa för två år sedan på dagen. Då det kändes som om alla tankar åkte runt i torktumlaren och jag inte kunde ta tag i en ända för de bara snurrarde hit och dit. Tänk att jag var så bra redan då på att beskriva känslan. Precis så känns det idag också.

Lets talk about feelings

På tal om känslor så är jag besviken på vädret. Alltså hur fasiken kan det snöa idag efter alla de underbara vårdagar som vi haft nu. Trots att jag hade både stickad tröja, vinterjacka och mössa så frös jag. Inte ska man väl behöva ha underställ på sig nu heller?

Morgonfika på Bakfickan

Det var skönt att kliva in på Långbro Bakficka och bjuda mig på en fika. Vilket jag egentligen kan tycka är lite småknasigt när jag bor 200 meter ifrån. Då kan nog många kanske tycka att jag lika väl kunde fika hemma. Men det är ju inte samma sak.

Ja eller nej

Igår kväll var jag och Tilda i Vasastan och kikade på en lägenhet i ett område som vi är nyfikna eller intresserade av. Denna var riktigt bra med en fin balkong, vackra golv och en mysig innegård. Nu är bara fråga om vi är redo att säga att vi kan vara redo för att skriva kontrakt om turen skulle komma till oss. Hur som helst så var utsikten från balkongen riktigt fin.

Nu hejar vi på Sverige mot Polen – Heja Heja

 

 

 

2 thoughts on “Lets talk about feelings

Add yours

  1. Usch, nej, snö vill jag inte ha mer av nu! Har förstått att det kan komma hit ner till söder också, men än så länge har vi klarat oss!
    Den där ”kakan” ser smarrig ut! Vad är det för något?

  2. Jag tycker du gjorde helt rätt i att gå och ta en fika. Ja fika hemma är mysigt med men ibland vill man inte fika hemma 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: