Helgstatusen får 10 av 10

Hej

Ny vecka nya tag. Nej så jag ser verkligen fram emot denna kommande veckan. Jag känner på mig att jag kommer somna med ett leende på läpparna söndag kväll. Helgstatusen får 10 av 10. Förutom höften då som helt kraschat ihop. Måste verkligen ta tag i den på allvar men det får det bli imorgon.

Helgstatusen får 10 av 10

I fredags var jag äntligen tillbaka hos bästa Malin igen och fixade naglarna. Tack gode Gud för det om man kan säga så. En sak är helt klart och det är att det är enomt stor skillnad på att gå till proffs eller bara en ordinary nagelteknolog. Resultatet blev riktigt snygga naglar som jag bara älskar. Detta var veckans fredagsfokus.

Fredagsfika blev det ute på balkongen med fikamuggen. Tyvärr så var det lite småblåsigt vilket jag inte är van vid efter det ljuvliga vädret vi haft.

 

I fredagspresent gick jag los lite på Åhlens rea sidor. Det är något som jag verkligen tycker är kul och nästan alltid hittar jag något bra till kanonpriser. Bland annat blev det en ny grytlapp från Marimekko

Värdefulla stunder i livet

Något som säkert många som separerar med barn upplever är att stunderna med dem blir liksom mer värdefulla. Har man som jag också två vuxna juveler blir de extra viktiga. I fredags  hängde jag med Marcel vi åt middag och snicka snackade. Även att jag pratar med dem alla tre flera gånger varje dag är egentiden så uppskattad. I lördags tog vi en lång promenad och jag fick hitta årets allra första blåsippor i backen.

Jag fann även en vit fjäder som fastnat i ena växten på balkongen. Den omtanken tackar jag för såklart.

Runt runt med stor och liten

Till lunchen var vi samlade alla fyra runt matbordet. Guldstunder de där alltså. När vi ätit klart var det dags för Marre att åka till huset och packa då han åkte i söndagsmorse med vänner till Åre. Vi andra åkte runt för att titta på några områden som William var nyfiken på och även ett som jag gärna ville se. Grönviksvägen i Nockeby.

Jisses vilken miljö alltså. Villorna på gatan var den ena dyrare än den andra och så fanns SKB området med lägen ut mot Mälaren och egen brygga. Frågan som vi ställde oss var bara om vi egentligen vill bo där ute i Bromma / Nockeby. Vi får allt ta och suga på den karamellen lite till.

Jag hittade även tussilago. Vilket lyckorus det är när man ser vilda vpårblommor.

Biltvätten var inte igår

Igår efter att jag varit ute på gårdagens runda med Wille åkte vi med Rosie till biltvätten. Alltså tror inte jag var i biltvätt men en gång på över 25 år. Och den gången var det för att William läst eller lyssnat på en bok om biltvätt och ville uppleva det. Så dagens aktivitet då var biltvätten. Minns att William nästan satt uppe i framrutan på Saaben med R medan jag satt bak med Marcel som var lika skraj som jag. Fniss. Igår var det dags igen för min bil var smutsigare än smutsigast för att säga det lite snällt. Jag måste billigt erkänna att jag tycker fortfarande att det är lite smått läskigt. Tänk om framrutan bara trycks sönder och …..

Hur som haver rosie blev ren och fin så nu kan jag parkera utan att skämmas för bilen på ett tag förhoppningsvis.

Efter lunch åkte Tilda och jag iväg på shoppingrunda. Vi hittade mycket fint men det blev ont om shoppingpåsar. Enbart en tischa för Tildas del. Väl hemma blev det soffhäng långt in på sena kvällen. Detta är väl facit på min helg som jag ger 10 av 10.

 

 

6 thoughts on “Helgstatusen får 10 av 10

Add yours

  1. Tvätta bil är inte det roligaste. Skaffade en abonnemang på biltvätt och nu är det bara att köra in. Tänker lite som dig tänk om rutan åker Planerar varenda gång hur jag ska krypa ihop för att inte bli krossad själv haha. Härlig helg ni fick och vädret har verkligen varit fint.

  2. Vilken härlig helg! Och jag tycker också att det är lite läskigt med biltvättar, kanske inte att sitta i bilen när man väl är inne, men att köra in.. Rädd för att stå fel liksom, haha! Vi har skaffat något abonnemang så nu kör maken och tvättar bilarna titt som tätt 🙂

  3. Jag tycker det är roligt med biltema ätt och få sitta kvar i bilen. Igår var sambon med i bilen. Skönt med en ren bil.
    Det har varit gott med det fina vädret. Idag kändes det att det vändermot kyligare väder igen
    Kram Kajsa

  4. Låter som en riktigt mysig helg! Härligt med egentid med sonen. Jag har inte varit i en biltvätt på hur länge som helst, var riktigt rädd för att åka i dem när jag var liten.

  5. Ååå så mysigt! Jag såg att tussilagon lyste gult vid trafikljusen vid Ica Maxi, så nog är de på g alltid.

Kommentera

Up ↑

%d