Solfrossa i mars månad

Hej

Först och främst måste jag som alla andra hylla vårt helt fantastiska väder som vi haft senaste dagarna. Me Like såklart. Idag har både Tilda och jag suttit ute i shorts och behå och solat i flera timmar. Helt galet när kalendern bara visar 20 mars ännu. Solfrossa i mars månad alltså hur är det ens möjligt. Nu sitter jag i soffan med stora strumpor på fötterna och stickad tröja och har frossa.

Solfrossa i mars månad

Det är något lite tokigt med oss nordbor som är svältfödda på värme och sol jämfört med Medelhavsländerna. Så fort våren och solen kikar fram blir vi glada och flyttar utomhus nästan. De senaste dagarna har även jag som alla andra mestadels varit ute i solen. Vilket nu visar mig att jag gått lite för långt med mitt soldyrkande för här sitter jag nu med solfrossa och allt.

Jag fryser som en galning. Det känns nästan som jag skulle fått feber, ögonlocket svider trots att jag haft solbrillorna på. Illamåendet stpr mig upp i halsen och kroppen känns frossig. Tack tack för den får jag väl säga. Ja jag erkänner att jag kanske tagit i lite för mycket.

Promis och fika på Rosendals Trädgård

Igår var jag och ett glatt gäng tjejer på en skön promis runt på Djurgården. Vilken innehöll flera glada skratt och kloka tankar. Och den obligatoriska fikan såklart. Vi stannade till på Rosendal och satt ute i solen och hade det himla mysigt faktiskt.

Morotkaka är något som kan vara helt magiskt eller bara så inte alls god. Någon som trädgårdscafét på Rosendal är lite kända för så är det deras morotskaka. Den går liksom inte av för hackor om man nu kan säga så om en kaka. För mig blev det bara för att en kaffe och morotskakan.

 

 

 

6 thoughts on “Solfrossa i mars månad

Add yours

  1. Idag var det allt varmt ute, men vet inte om jag skulle kunna vara så bar 🙂 Oavsett så låter det så härligt och blir alltid lite avis. Morotskaka är ju galet gott, tillhör nog favoriterna här.

  2. Men oj då! Hoppas inte du blir sjuk nu! Här har vi också haft fint, men inte sååå varmt 🙂 Idag var det soligt och jag trodde att det skulle bli en repris på gårdagen, men det var riktigt kallt att sitta och kolla på när sonen spelade fotbollsmatch.

  3. Ja så fort värmen och solen kommer fram då vill man bara ut nu efter den långa vintern. Jag älskar att solen är framme. Så förstår dig helt och hållet att du passar på och solar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d