Fredagsmys på Barrels Söder

Hej

Solen strålar och snart är det dags att bege sig in mot stan för fika och promenad . Wao och jippi och hej, eller vad ska man säga när vi har så underbart väder nu. Fredagsmys på Barrels Söder med min stora och lilla. Mellan stod vid DJ:n båset och spelade. Jag har alltid beundrat hans mod att stå ensam längst fram och göra sin grej. Det är ju lite lika som att vara hockeymålvakt. Där man står som ensam ansvarig för både vinst och motgång ibland.

Fredagsmys på Barrels Söder

Wille var supersnäll och styde upp fredagsmiddag på Barrels där Marcel spelade igår. Det var verkligen supermysigt och trevligt. Underbara älskade ungar säger jag bara. Marre var superduktig och burgarna var kanongoda.

Jag har en förkärlek till lemonad. Igår valde jag en som verkligen var speciell på ett bra sätt med smak av strawberry och någon annan smak som jag inte alls var bekant med tidigare. Kanon får gårdagens lemonad utav mig.

Ett var runt på Söder

Söder som alltid förr var min stadsdel i stan har fallerat på senaste tiden av en egentligen ganska löjlig anledning. Men samtidigt så känner jag mig inte bekväm där längre. Vilka vändor livet kan ta med en alltså. En av mina nära säger att det är mer än dags att ta tillbaka mina hoods och det är nog en sak som är säkert.  Söder jag kommer snart tillbaka för ingen eller ingenting kan stoppa mig.

Alla dessa hjärtan som ramlar över mig. Jag är så enormt tacksam för dem alla och omtanken ni sänder mig.

Måste rusa vidare i livet som sagt. Djurgården väntar på mig.

 

4 thoughts on “Fredagsmys på Barrels Söder

Add yours

  1. Stolt mamma förstår jag. En underbar känsla då man ser sina barn göra det dom faktiskt vill. Är så impad av alla hjärtan som dyker upp i din närhet hela tiden och att du ser dom. Häftigt.

  2. Wow vad imponerad jag blir över din son som är dj…Jag drömde om det som liten men är inte lika tuff som din son.Hur kommer det sig att du inte känner dig hemma på söder ?

  3. Vilken underbar fredag med de bästa i livet! Det gäller att ta de tillfällen man får tillsammans med dem. Tycker helt klart du ska ta tillbaka dina hoods. ”Det” ska inte behöva inkräkta på de ställen du gillar.

  4. Jag blir imponerad av din son, jag skulle själv vilja dj:a samtidigt som att stå längs fram inte riktigt är min grej. Vilken mysig fredag kväll och hamburgarna såg så goda ut 😀 😍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: