Morgonkaffe på Långbro Bakficka

Hej

I den gamla trädgårdsmästarbostaden med tillhörande krukbod hittar man Långbro Bakficka här i Långbroparken. Även denna fredagsmorgon gav jag mig ut på dagens första runda med Alex och Sigge i lurarna. Bara för att eller också lite för att kaffet tog slut igår kväll stannade jag och tog mitt morgonkaffe på Långbro Bakficka.

Morgonkaffe på Långbro Bakficka

Solen strålade tidigt imorse till skillnad från nu när molnen täcker hela himlen. Jag gjorde helt klart rätt som tog dagens mil tidigt. Min fredagsfika är redan avklarad så att säga vilket känns himla bra.

När en bild säger mer än tusen ord

Det är en sanning som är säker att ibland behövs inga ord alls. Igår när jag och Wille var ute på en runda såg vi något barn som ritat på plattorna på sin infart så fint. Jag blev varm i hela hjärtat av den. Vilket förstäktes ytterligare när den Ukraniska flaggan vajade så ståtligt i Långbro Park här hemma. Måtte detta elände snart ta slut på bästa sätt nu och mer än gärna genast eller redan igår.

Det blir en bra helg känner jag på mig

Ikväll blir det middag i stan med stor och liten. Vi ska även kika på eller lyssna när mellan spelar på ett ställe. Jag är stolt över honom som vågade lyssna på sitt hjärta och följa sin dröm att på vara DJ och göra musik. Vi har bara ett liv och måste våga prova på eller kasta oss ut i det okända.

Imorgon blir det promis runt Djurgården och lunch på Rosendal med ett glatt gäng. Plus att jag ska röja upp med lite saker som jag dragit mig för alldeles för länge. Men som sagt min tid kommer som Hellstrand sjunger. Söndag blir det söndagspromis med fika eller ett glas.

Vad har ni för planer för helgen? 

2 thoughts on “Morgonkaffe på Långbro Bakficka

Add yours

  1. Ibland önskade jag att jag drack kaffe…för fikat skull. Låter I alla fall som en riktigt härlig helg med både nytta och nöje. Ikväll träffar vi vännerna över en öleller två och imorgon hoppas jag på en dag i vår koloniträdgård.
    Fick med tre pallkragar i bilen. Alltid en start till de 12 jag behöver.

    Det ska visst bli riktigt soligt vårväder imorgon i söder
    Kram Kajsa

  2. Mysigt med fika och långpromenad. Visst måste man leva här och nu. Våga för att vinna. Trevlig helg ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: