You rule girl

Hej

Vet ni vad? Jag älskar att jag har så många kloka människor i min närhet. Ni vet de där vännerna som man kan ringa och spy gala och som kommer med de kloka orden. De som verkligen förstår och hänger med i svängarna och har lite liknande erfarenheter. Tack till er. You rule girl. Du styr tjejen får jag ofta höra nu förtiden. Det är verkligen en sanning med modifikation. För så är nog fallet i vissa lägen men M har så jäkla rätt – Du styr tjejen.

You rule girl

Jag styr, det vet i fasen om jag gör faktiskt i alla lägen. Men nästan alla runt omkring mig säger att nu styr du detta skeppet i hamn. Nu får det för tusan vara nog på trams och elände så styr nu så blir allt bra. Nog om detta nu. Men för att klargöra så rullar jag tåget mot bättre spår.

Ljuvlig morgonrunda

Efter att jag lämnade Tilda vid tåget drog jag ner mössan långt ner i pannan och började gå. Fasiken vad jag flög fram med lurarna i öronen. Jag önskade att jag haft en selfiepinne och tagit en bild på mig när jag låg på bryggan vid Långsjön och andades livet. De bilder jag försökte ta på mig själv blev kaos. Men det var så jäkla skönt och bekräftande att se sms:et från någon som bara skrev – You rule girl. Så sant det är att jag styr. Med ett leende på läpparna och en liten tår i ögat slog mitt hjärta en volt. Inte bara för meddelandet utan också för mannen som också gått ut på bryggan.

Han ville bara checka av läget med mig tydligen. Läget med mig var 100 % i topp där och då. Det kändes nästan som om jag fick bästa ragget. Hur som haver var han trevlig och gick vidare samma väg som mig bort till badplatsen vid Långsjön. Så det kan bli egentligen. Tack men nej tack från min sida.

” Titta ett hjärta till dig. Tydligen flera som ser hjärtan ”

Vad har du sparat i drickaflaskan morfar

I helgen fick jag hem min svagdricka flaska från min morfar och mormor. Det är stort och viktigt för mig att ha kvar dem i livet. Tanken är att skapa en lampa av denna. Efter att värmt upp och tvättat av flaskan i duschen fick jag äntligen upp korken. Men morfar vad har du sparat i flaskan? Något som nu var orangefärgat och klibbigt vad kan det vara?

Efter någon timme fick jag äntligen ren flaskan någonlunda i alla fall. Men attans vad den luktar äckligt. Så i natt får den övernatta ute på balkongen tror jag i alla fall. Någon som har en idé om vad det kan varit i flaskan? Blir svagdricka orangeklibbigt när den torkat eller vad?

Jag fick något till mig om att doften fanns i kokoset”  (ett av extra husen hos morfar som nu är ett helt nytt extra hus) när jag var barn och runt omkring slipstenshjulet. Men till vad då och varför?

Hörni ser ni vad jag såg just nu när jag check läste inlägget? Hjärtat i löddret på golvet. Tack för omtanken.

Konstig känsla att höra sig själv

Jisses så äkta och nära det var att höra mig själv prata. Efter en stund kunde jag tänka bort att det faktiskt var jag. Jag lyssnade på henne – henne som faktiskt är jag. Helt sjukt eller vad ska man säga.

 

6 thoughts on “You rule girl

Add yours

  1. Oj kanske lite förvånande när mannen klev ut på bryggan för att checka till dig…och där låg du och bara andades och njöt av livet.
    Det orangea är väl den gamla ” pckningen” som satt på korken som tätning kanske?
    Kram Kajsa

  2. Du har verkligen så mycket hjärtan runt omkring dig hela tiden. Vilka härliga tecken alltså. Det första jag tänkte på då jag såg första bilden var att har du vinterbadat också 🙂

  3. Du är föraren och ska ta kontrollen. Det räcker med trams nu, sätt ner foten ordentligt och lev DITT liv. Kram

  4. Tycker att det var en fin gest att någon kom ut och kollade till att allt var bra när du låg på bryggan. Omtänksamt av en okänd liksom.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: