What a beautiful day

Hej

Vilken söndag jag hade. Helt underbart väder och allt där till. What a beautiful day. En sak är som är säkert är att jag behövde och var så värd denna söndag. Fruost på balkongen, lavendelpåsar, stanhäng med Wille och promis och brunch med syster i solen.

What a beautiful day

Det känns lite som om jag just nu inte har något vettigt att framföra mer än att visa på vad jag hade för mig igår. Så jag får inse att det blir därifrån som inlägget får utgå. Att vi i dessa galna och hemska som sker i omvärlden ändå kan få känna och ta del av vårsolen muntrar upp oss alla faktiskt.

Frukost i strålande solsken på balkongen var magi nästan. Så härligt att sitta ute i bara linne och uppdragna pyjamasbrallor var lycka. Jag fick även för mig att krascha en lavendel som inte verkade vilja överlevt vintern och gjorde egna lavendelpåsar.

Hagastaden blir nog ännu en fin stadsdel

Efter lunch åkte jag och William in till nya Hagasteden och kikade. Vi hade sett detaljplanerna och var lite nyfikna som många med oss på vad det skulle bli av det nya området. Tydligen så kommer min värd SKB ha en del av området.

Brunch på K4 Pampas

Efter Hagastaden släppte William av mig hos syster i Solna. Vi tog en solskenspromis och gick bort till K4 Pampas och åt brunch. Jisses vad gott det var. Vi kände oss båda två som två uppsvullna grisar när vi gick bort till ridskolan.

En dag ska jag börja på ridskola

ag säger det jämt när jag hälsar på hos hästar och jag menar det också. Att jag vill börja på ridskola. Frågan är väl bara när jag ska göra det typ. Men som sagt en vacker dag då står jag där med hjälmen på och ridspöet i ena handen.

Tack för en toppen söndag

3 thoughts on “What a beautiful day

Add yours

  1. Men å vad jag längtar efter att få och äta brunch med vänner och bara sitta i flera timmar och prata! Det låter som en riktigt härlig söndag med sol och allt!

  2. Jag är lite rädd för hästar, men två av mina barn är hästtjejer. Det var bara att bita ihop och lösa det. Tycker ändå om djur och det hjälper till. Vi får ju inte blunda för det som händer, men kan inte sluta leva för det.. Klart vi ska ta vara på det vackra vädret.

Kommentera

Up ↑

%d