Isgata med kameran runt halsen

Hej

Igår fick jag raskt ändra mina planer. Från att tänkt gått ner till Mälaren och gått längs långa promenaden från Bredäng till Vinterviken. Till att köpa med en kaffe och gå genom Mälarhöjden istället. Isgata med kameran runt halsen skulle inte funka så bra. Inte om jag skulle försöka hålla mig på benen i alla fall.

Isgata med kameran runt halsen

När jag skulle smita ner till sjön vid Lyran vad det ren och skär isgata hela backen ner och även längs strandpromenaden. Efter ett litet försök insåg jag snabbt att jag inte skulle hållit varken mig själv eller kameran hela. Lite surt faktiskt för i min tankevärld så skulle den rundan varit så mycig. Tänk om och gör rätt. Jag tyckte väl också om sanningen skulle fram att det hade varit lite smått pinsamt och kommit tillbaka till kameradoktorn en vecka efter att den var uthämtad för att återigen säga laga den.

Lyran bjöd på kaffe

Lyran är ett anrikt gammalt konditori inte bara i min värld utan för allmänheten. När särskilt Wille var lite var vi där med mammagängen stup i kvarten. Igår blev det bara en kaffe i handen för jag skulle ju gå dagens mil liksom.

Tänk er att ha en gammal hyvelbänk som bord. Visst hade det varit riktigt coolt. Försökte faktiskt att sälja in tanken till mamma men vet inte om hon hängde med hur jag tänkte. Så mamma här kommer hyvelbänken så får du tänka dig bord efter bilden.

Slättens gård 

I hörnet mellan Bredäng och mälarhöjden är en liten pärla med anor från tidigt 1920-tal. Så vackert måste jag säga.

 

4 thoughts on “Isgata med kameran runt halsen

Add yours

  1. Vilka ställen du hittar. Så mysigt med de där gamla fiken. Klart kameran ska fortsätta vara hel, men ännu viktigare är att du är det.

  2. Kul med ställen som bjuder på udda detaljer. Ser ut som en härlig promenad i en fin omgivning. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: