Saker som också smittar

Hej Hej

När jag gav mig ut på dagens runda möttes jag av så vackra och kloka ord på en lyktstolpe. I vanlig ordning hamnade de på bild. Saker som också smittar stod det bland annat. Väl hemma med bilderna i datorn fångades jag av Papper och penna och deras smarta affärsidé att sprida kloka och vänliga ord till sina nära och medmänniskor.

Saker som också smittar

Saker som också smittar kan vara omsorg, skratt och hopp. Visst är det så. Jag kan tänka mig att klistermärket suttit på stolpen säkert sedan pandemin härjade som mest. Men jag tänker att det passar lika bra i de tider vi hamnat i nu efter herr Putins framfart. Tänk om vi alla smittar honom med vår omsorg om varandra, om vi alla skrattar åt eländet och tillsammans så kanske han snart vill skratta med oss istället för mot oss. Att hoppet är det sista som överger människan är sant och om vi smittar varandra och även honom så borde vi kunna säkra vår gemensamma värld. Låt oss alla tro och hoppas så i alla fall.

Cappucino på Herrängen

Bara för att jag kan, kunde och ville så stannade jag till på Herrängens gård och bjöd mig på en cappucino. Egentid när den är som allra bäst eller vad säger man.

Jag såg även charmiga kaffekort eller brev som man kunde köpa för att skicka till någon man vill bjuda på lite extra gott kaffe. Eller för att bara visa lite omtanke och uppskattning. Nu blir ni allt nyfikna på vem jag skickat ett kaffebrev till eller hur. Håll utkick så kanske ni är den lyckliga vem vet.

Dags att ta tag i dagen igen för snart kommer Tilda hem igen.

6 thoughts on “Saker som också smittar

Add yours

  1. Skratt är så smittsamt och leenden likaså. Tänk att ett leende kan göra en dålig dag så mycket bättre.

Kommentera

Up ↑

%d