Ha den äran till mig

Hej

Med en enkel tullipan uppå bemärkelsedan. Jag har den äran, jag har den äran att gratulera Kamilla idag. Ha den äran till mig. Först kände jag mig nästan larvig när jag funderade på om jag skulle ställa fram vår firaflagga och hänga stora flaggan i fönstret. Det landade i att det fick räcka med firaflaggan. För visst tusan ska man och kan man fira sig själv om man har namnsdag.

Ha den äran till mig

Att man kan och måste fira sig själv kom en dam och jag fram till bageriet idag då hon fyllde år idag och ville fira sig själv. Även om hon som hon sa blev ordentligt firad igår av barn och barnbarn. Nej fram för att fira och unna oss själva mera. Sagt och gjort. Jag blev firad med både bakelse och litet paket. I paketen fanns en lite vas som jag fastnade för inne hos Carolas Lilla Butik.

Inspiration och vackra ting

Jag bara älskar att gå runt i små butiker där jag kan få med mig en massa ny inspiration och ideér för kommande projekt i livet. Så har jag nog alltid varit att jag gillat titta på mycket saker för att sedan göra min egen grej utav den tanken.

Grå fjäders budskap

Grå fjädrar vill säga att – Mitt liv har varit hektiskt, lugn och ro är på väg. Så se mig omkring, änglarna ger mig tecken hela tiden. Ta hand om mig. Tack snälla fina för all omtanke. Jag erkänner att det varit enormt mycket i livet för mig. Men snart får jag nog den frid som jag önskar mig så mycket just nu.

När du hittar en fjäder, blunda och känn efter. Vad vill änglarna säga dig?

One thought on “Ha den äran till mig

Add yours

  1. Klart man ska fira namnsdagar! Så grattis i efterskott! När jag var liten firade vi alltid namnsdagar, men min man är inte alls uppvuxen med samma tradition så det haltar lite hos oss. Jag brukar försöka köpa någon liten present till barnen när det är deras dagar. Hade själv namnsdag förra veckan men det var faktiskt ingen som sa grattis till mig… Det var mitt andranamn dock 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: