Bra belysning kan lyfta hemmet

” Inlägget är i annonssamarbete med Frapp.se ”

Hej

Något som jag ligger lite efter med i vårt nya hem är belysningen. Men jag jobbar på det får väl bli mitt svar. Många tänker nog inte på att även om ni har ett smakfullt och noga inrett hem så kan känslan dras ner om belysningen är fel. Bra belysning kan lyfta hemmet. Ett rum behöver inte bara ljus utan även skuggor för att få till känslan av rymd och djup i hemmet.

Bra belysning kan lyfta hemmet

Jag har nu fastnat för Lampor från Belid inne hos Frapp som har massor med fina inredningsprodukter och köksartiklar från kända varumärken. När jag köper ting och saker är det viktigt att handla svenskt och gärna från någon designer eller företag som ligger mig varmt om hjärtat. Just därför föll jag lite extra för Svenska designlampor med förstklassig design från Belid. För mig är det viktigt att lampan inte bara gör sin sak utan även är en vacker inredningsdetalj. En sak är säker att bra belysning kan lyfta hemmet.

Belid är en av de ledande leverantörerna av belysning i Norden. Företaget tillverkar belysning för flera olika miljöer bland annat hem, konferens, hotell och offentlig miljö.

Fem ljuskällor i varje rum

Visste du att man bör ha minst 5 olika ljuskällor i varje rum för att få till en harmonisk atmosfär? Att fler än två behövdes kände jag till men nu har jag lärt mig av Frapp hur jag ska tänka kring belysningen hemma hos mig.

Ta er en titt på Belids fina sortiment av belysning ni också.

Vilka är era favoriter?

Här kommer mina för er som är nyfikna.

KRAM

 

 

 

Kommentera

Up ↑

%d