Minst 100 hjärtan

Hej

Minst 100 hjärtan hade någon tappat eller lagt vid vägkanten bara för mig. Så var det kanske inte på riktigt men jag kan ju få tänka så eller hur. För längs vägen ner till Zetas idag var det plötsligt hur många hjärtan som helst. Som någon annan tappat eller krashat en ballong med hjärtan i såklart. Men just där och då var de alla samman bara för mig.

Minst 100 hjärtan

En nära vän till mig har fått mig att inte göra annat än att lyssna på Jonathan Roy. Inte mig emot för jag bara älskar hans musik och dansar runt lite var stans åt hans sköna gung. Har ni lyssnat på honom? Om inte gör det får bli mitt söndagstips till er.

Med honom i lurarna dansade jag ner till Zetas när jag var ute på milen idag. Alltså hur mysigt var inte det? Strålande solsken och med en bra känsla i hela mig. Zetas levererade som de brukar och jag travade vidare hem med penser som fick bo ute på balkongen.

Middag på Långbro ja tack

Bara för att eller för att ingenting  alls blev det middag på Långbro. Alltså det är ju en pärla som jag är rätt nöjd att bo granne med om jag säger så. Hur kommer det sig egentligen att man gör de val man gör i livet? Tänk om jag gjort helt annorlunda. Hur och vem hade jag varit då?

En sak som jag mer och mer lär mig är att jag oftast gjort mina val för någon annan vem än det må varit. Så har jag velat vara snäll, velat behaga och velat vara den omtänksamma. Omtänksam är ju en himla fin egenskap har jag fått lära mig. Men den egenskapen blir inte positiv alls om omtanken aldrig är om oss själva och våra  egna egon.

Attans otur eller vad

Tänk om jag hade haft ett fungerande pass då hade jag nog åkt med i kväll. Men i samband med att jag ändrade mitt förnamn vid nyår från C till K i Kamilla så funkar inte mitt pass. Som annars hade gällt i några år till. Suck säger jag bara för den hade jag inte tänkt en ända tanke på förrän nu då. Otur eller vad? Ja vad ska jag säga? Slarv eller bara lite för mycket i livet blir nog bästa svaret. Hur som helst så blev det ingen trip för mig denna gången. Däremot så blev det en bokning om förnyelse på passet.

Helt galet att första tiden var så sent som 15/6 och då blev det i Sollentuna. Jag får hålla tummarna att det kommer finnas någon avbokning som är tidigare som jag kan hoppa på.

Puss & Kram

 

 

5 thoughts on “Minst 100 hjärtan

Add yours

  1. Det är galna köer till passcentralerna nu Alla vill ut och resa när covid börjar lugna ner sig… Klart du ska se att hjärtarna är till dig och att du behöver påminnas om all kärlek som bara finns här.

  2. måste kännas fint om de bara lagt de dör bara för att . man vet ju aldrig 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: