Takets skick påverkar värdet

” Inlägget är i annonssamrbete med VillaTakspecialisten ”

Hej

Nu har det snart gått 1 år sedan jag lämnade huset som jag bodde i över 15 år. Jag trivs riktigt bra att bo i vår lägenhet men visst suger det i hustankarna igen. Bara att ge sig ut på en promenad i omgivningarna är gör att drömmarna sätter in. Det ena huset är nämligen vackrare än det andra med helt magiska trädgårdar. Taken är något som jag nu tittar extra på. Takets skick påverkar värdet. Inte bara genom dess skick utan även estetiskt. För det finns både fina och mindre vackra tak.

Takets skick påverkar värdet

Att taket med dess skick och utseende spelar en avgörande roll för hur mycket ett hus är värt kanske inte alla tänker på som går i hustankar. Kontakta VillaTakspecialisten för att se över hur det står till med era tak. De jobbar med att alla skapa problemfria tak  och på så sätt bidra till trygga boenden.

Står ni inför takrenoveringar är det fiffigt att ta kontakt med VillaTakspecialisten som kan ge en gratis översyn över era tak och deras behov. De lämnar tydliga offerter och kan ge bra råd för just era tak.

Hoppa från taket

Huset som jag bodde i senast hade ett platt tak. Vilket inte var det vackraste men det hade säkert sina fördelar också. Minns särskilt vintertid då vi fick skotta taken ibland och det blev stora vallar runt huset. I de vallarna fick barnen ibland hoppa ner i från huset. Helt galet men kul var det allt.

Däremot fick vårt slarv konsekvenser när vi inte la om pappen på Tildas lekstuga vilken var halvskrutig redan när vi tog över lekstugan. Vilket innebar att det kom in fukt och blev lite smått äckligt i ena hörnet av taket inomhus. De sista åren fanns inte stugan kvar utan där stod mitt väsxthus. Men vilken mysig och fin lekstuga det var när den var aktuell för dottern. Lite synd på taket måste jag säga ändå. Slarv blir bara fel i slutändan är en sak som är säker.

KRAM

One thought on “Takets skick påverkar värdet

Add yours

  1. Ett år sen redan. Vad tiden går fort. Vi har en bostadsrätt, och är väldigt nöjd med det. Saknar bara en uteplats eller stor balkong. Däremot har vi en innegård som vi utnyttjar en hel del på sommaren.

Kommentera

Up ↑

%d