Morgonstund har guld i mund

Hej Hej

Morgontimmarna är guld värda. Den som går upp tidigt får mycket arbete uträttat. Morgonstund har guld i mund det är nog en sak som är säkert även om det ibland kan vara riktigt skönt att sova ut. Både igår och idag har jag varit uppe tidigt och ute på mina första rundor för dagen.

Morgonstund har guld i mund

Igår gick första rundan bort mot Långsjön och Herrängens gård. Det är ju en pärla häromkring som jag fallit pladask för. Alla dessa dörrar överralt som står på glänt. Har ni tänkt på att många dörrar inte är stängda utan oftast står halvöppna. Varför då kan man ju fråga sig eller hur?

Kanske för att vittna om att det finns alltid en dörr som står öppen. Nya vägar att gå i livet. Att det kanske hur man än vrider och vänder på pusselbitarna kan hitta en ny lösning. Tanken som slog mig igår var också att det är stor skillnad på att stänga dörren själv och när någon annan stänger den mot dig. Sug på den får ni se.

Anemoner i fredagspresent

Idag landade jag på torget här efter morgonrundan och köpte en kruka med anemoner som ska få komma i jord under dagen. Många av mina fredagspresenter går i trädgårdstecken och så får det vara nu.

Solen skiner 

Hör ni ni ni vilka underbara vårdagar vi haft i veckan. Det är helt magiskt om ni frågar mig. Om ni skulle sett eller fått se för jag kunde ju lika väl visat er med en bild på bokhyllan i mitt rum. Den är överbelamrat med sticklingar och fröodlingar som jag försöker att driva upp. Jag är nog den ända som inte insett att allt det kommer inte få plats ute på vår balkong. Om jag nu inte skulle försöka mig på att även köpa grannens balle. Men det vågar jag inte ens yppa för han är lite läskig.

Ha en kanon 

 

 

5 thoughts on “Morgonstund har guld i mund

Add yours

  1. De här vårdagarna har varit fantastiska! För mig är det verkligen morgonstund har guld i mun, tycker det är så skönt att komma upp tidigt, gärna innan resten av familjen gått upp så jag får en stund för mig själv.

  2. Ibland tänker jag att jag är mer effektiv INNAN jag går till jobbet så att det känns som om jag redan avverkat en arbetsdag när jag kommer dit 🙂 Fast jag gillar sovmorgon 😀

Kommentera

Up ↑

%d