Häng med mig genom helgen

Hej

Ny vecka och nya utmaningar och äventyr. Helgen var en himla bra och mysig helg som passade mig just nu. Eftersom jag inte varken sagt eller vinkat något alls i helgen blir det som det blir med detta inlägget. Häng med mig genom helgen. Så får vi se vad detta landar.

Häng med mig genom helgen

Helgen bästa Helt klart föreställningen Dansa Rennie som jag och syster var på i lördagskväll. Alltså tänk att kunna dansa så bra vid 50 årsålder. Hans stäppnummer var helt amazing. Jag har sett Rennie i några musikaler genom åren och han både dansade och sjöng minst lika bra. Föreställningen är intim och personlig om ett liv i strålkastarljuset. Folkkära artisten Rennie Mirro tar med publiken bakom kulisserna och ger en inblick i underhållningens värld. In och boka in er på denna för den är så värd att ses.

Helgens sämsta – Här måste jag säga orken och energin. Det är alltid lika sorglig att inse att jag gasat på för mycket och bundat för verkligheten. Att hoppa av ett stort projekt kändes långt in i hjärtat men hälsan och jaget är viktigast. Likaså känslorna som väller över inför vad som kanske komma skall.

Helgens äckligaste  – Det nästan lite sorgligt att säga detta men det är sanningen och ni vet att sanningen är jag en förespråkare för. I söndags eftermiddag gick jag och stor och liten ut för att njuta av det vackra vädret. För att stanna på en fika men de stänga strax efter vi kom till Fru Marias Bak. Wille och jag valde semlor men de var nog de äckligaste vi båda ätit. Degiga tjocka bullar och en mandelmassa med stora bitar mandel i. Säger som William sa att grädden var bäst. Lite tråkigt faktiskt att de inte kan det här med semlor för de är så himla bra på allt annat.

Helgens roligaste – All tid som jag haft med stor och liten i helgen. Tiden med de bästa man har är allra viktigast. Glöm inte bort det.

Helgens finaste – Clowntulpaner hos Carolas Lilla Butik. Dessa polkagrisfärgade var helt bedårande fina. En vacker dag ska jag nog belöna mig med en bukett clowner.

Helgens viktigaste – Att Wille och jag eller mest William såklart började laga vindrutetorkaren bak på min bil.

Helgens lyxigaste – Min nya dagens måste ha har blivit en Clean om dagen. Ska man eller jag då dricka någon form av energidryck så är det helt klart Clean. Så goda med äkta smaker i alla varianter.

Helgens bästa köp – Helt klart min nya vita fina kappa. Äntligen har jag blivit med en sådan kappa som jag letat och längtat efter. Jag var nog extra snäll för nya sneakers kom också i ett paket till mig.

Ha en fin fin start på nya veckan

5 thoughts on “Häng med mig genom helgen

Add yours

  1. Fullt upp hela helgen ser jag. Otroligt vackra tulpaner, och snygg kappa du köpte dig. Absolut att hälsan är viktigast-

  2. Förstår att det känns jobbigt att till slut säga nej, men hälsan måste komma först. Du måste vara rädd om dig fina du. Tid med barnen är den bästa medicinen ibland och de är det allra viktigaste ❤️ Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: