Bästa bilden till studentplakatet

” Inlägget är i annonssamarbete med Sveastudent ”

Hej

I år har inte jag någon blivande student på riktigt nära håll. Nästa år är det dags för min systerdotter Julia att springa ut. Redan för flera år sedan tycker jag själv att jag har hittat bästa bilden till studentplakatet för Julia. Om nu syster kommer välja den återstår att se. När jag tog mina studenter för många många år sedan var det inte på samma sätt. Vi hade inga plakat eller banderoller uppsatta på studentfesterna tyvärr.

Bästa bilden till studentplakat

Säkert är det så mycket enklare idag för gemeneman att leta fram en bra bild på sina blivande studenter då de flesta har mobiler med bra kameror om de inte har en kamera. Det kan vara en av anledningarna till att jag inte fick någon studentplakat. Ändå kunde jag idag inte låta bli att göra en skylt till mig lite på låtsas inne hos SveastudentDet är inte lätt att välja ut bästa bilden till studentplakatet är en sak som är säkert.

Jag vet med mig att jag har en rad med vänner som har barn som tar studenten i år. Till er och alla andra läsare har jag bästa rabattkoden som gäller fram till 31/3 2022.

Kamilla15 för 15% på studentplakat

och

15Kamilla för 15% på banderoller

Regntålig studentplakat

Fast ingen vill tro att det ska eller kan regna på en studentdag så kan vi inte råda över vädret ännu. Därför måste jag tipsa om att när ni skapar era skyltar även klicka i så de skapas med regnskydd. För att skapa studentplakatet till era studenter klickar ni er in till Sveastudent guide. Där får ni enklaste beskrivningen hur ni ska göra. Samt att de har 106 olika mallar som ni kan prova er fram ibland. För de som är lite extra kreativa går det även bra att ladda upp en egen för tryck. Skulle ni ha en pappersbild ni gärna vill använda är det lätt som en plätt. Bara att fotografera din pappersbild med mobilen eller använd en scanner.  Följ sedan guiden på webbsidan hur man digitaliserar pappersbilden.

Studenten närmar sig redan

Nu närmar sig den stora dagen i en rasande fart för alla som ska ta Studenten i år. Min äldsta son fick ta studenten med utspring och allt som sig bör. Son nummer två tog sin student under coronapandemin och blev snuvad på det mesta kring sin stora dag. I fjol var ordningen lite mera återställd och min systerson fick fira sin student med utspring men i mindre skala.

Att ta studenten innebär flera viktiga beslut studentmössan, klänningar, kostymer, vilka studentskivor som man ska gå på, om man ska åka med på studentflaken och många många flera saker. Ett beslut hamnar som tur är oftast på föräldrarna och det är att skapa en studentskylt med gärna ett hemligt foto på studenten.

Vilken himla tur för mig att jag om si så där 3 år får skapa plakatet för min dotter.

Lycka till med alla förberedelser. 

Glöm inte kika in hos Svea Student för de har de mesta kring studenten.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Bästa bilden till studentplakatet

Add yours

  1. Studenten är en sådan härlig och rolig tid. Det dröjer länge innan någon i släkten tar studenten. Tror kanske det blir en studentfest i år…eller var det nästa år. Äsch, när det blir av blir det såååå trevligt
    Kram Kajsa

  2. Studenten är en så härlig dag. Så stort och så mycket glädje.. Tio år sen vi hade vår sista student och det lär nog dröja 15 år till nästa 🙂

  3. Nästa år är det min tur och dottern har redan valt en bild som hon vill ha 🙂 Sådan härlig tid och jag fick inte heller något plakat på min student, eller jag tacka nej till det om vi säger så.

Kommentera

Up ↑

%d