AW på Tiki Room

Hej

Vilken kanon fredag jag hade igår alltså. Intensiv in tills jag äntligen fick krama kudden kan jag säga. Som alltid i mitt liv just nu innehöll det en rad ups and downs men jag är van liksom så inget konstigt. Bästa var helt klar AW på Tiki Room. Vilket ställe alltså så himla härligt.

AW på Tiki Room

Tki Room har mer än bara drinkar och  en härlig sommarkänsla,

Den polynesiska cocktailbaren Tiki Room är så nära en tropisk ö-upplevelse man kan komma på St Eriksplan. I den bambuklädda källarlokalen på Mellow, dekorerad med polynesiska masker, serveras tropiska cocktails i skålar och tikibägare. Musiken på Tiki Room är en mix av exotica, surf och rockabilly och på helgerna spelar DJs vinylskivor från 40-, 50- och 60-talet.

Nackdelen eller minus får väl vara att drinkarna är ganska dyra faktiskt men det får det kanske vara när man är på en Söderhavs ö. Hur som haver var det ett toppen ställe och vi skrattade hela kvällen. Att gå på dubbeldejt gör inte jag varje dag men men det funkade ju alldeles perfekt. Fniss måste tilläggas att Marina kände grabbarna sedan innan.

Är det här som nya hemmet ska bli

Bara för att jag var i krokarna var jag tvungen att smita förbi och kika lite på huset där vi ska på visning nästa vecka. Kan det vara så att vi hamnar i de krokarna som stod högt upp på önske eller drömlistan när vi skulle lämna huset? I vilket fall som helst ska det bli roligt att kika hur det ser ut och känns inuti.

FFF 

Tänka sig att redovisa FFF utan bilder på dem. Det måste vara första gången tror jag. Fredagspresent blev en pelagon från blomsterhandlaren på torget. Fredagsfokus fick ligga på mitt stora projekt i livet just nu. Fredagsfika gjorde jag när jag smet ner till Långbro Bakficka och köpte hem en semla till kaffet.

Vinter igen när jag klev upp. Det kändes lite si så där faktiskt. Jag får helt klart skina sol i sinnet idag istället.

4 thoughts on “AW på Tiki Room

Add yours

  1. Det låter som ett ljuvligt ställe att hänga på en kväll! Att få drömma sig till sydligare breddgrader med en drink låter toppen!
    Ah, så du är sugen på att flytta igen?

  2. Vilken härlig kväll ni fick. Ibland är det värt med lite dyrare drinkar om resten är riktigt bra. Sen kanske det inte kan bli så varje gång.

  3. Men wow vilket ställe! Fattar om drinkarna var dyra, känns ganska påkostat ställe.
    Jag håller tummarna för att det blir ert nya hem!
    FFF går utmärkt att presentera även utan bilder. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d