You belong in this moment

Hej

Godmorgon på er alla sötnosar. Så måste jag väl säga en dag som denna, alla hjärtans dag. Min söndag var en himla skön dag. Eller rättare sagt har jag haft en kanonbra lugn helg. You belong in this moment. Så kändes det faktiskt igår kväll när jag kröp ner under täcket. Jag tillhör mitt liv och är den som ska styra hur jag vill leva och skapa det.

You belong in this moment

Jag hade en paket att hämta på Åhlens i Farsta så jag och Tilda åkte dit en sväng. Vi hade en fin dag medan vi gick runt i butikerna och spånade. Mycket fint hittade vi och provade vilket innebar att vi att våra önskelistor fyllts på. Tänk om vi haft ett guldkort i fickan. Då hade säkert hela bilen blivit full med kassar med fina plagg och parfymer som vi gärna vill ha.

Marc Jacobs har länge och väl varit ett favoritmärke bland parfymer. Denna fanns på Valentin-rea hos Kicks. 

Kvällsrundans lilla hjärta

Alla dessa hjärtan som bara dyker upp framför mig gör lite av mina dagar. Medan T tränade gick jag en runda i mörkret i tysthet. Jag behövde gå in i mig själv i tystnad. Plötsligt ur ingenting längs vägen på en sten under en gatlykta fanns detta hjärta där.

Alla hjärtans dag

Självklart tycker jag att man ska fira sina kärlekar men jag har lite svårt för dagar skapade eller påhejade av kommersen. Jag tänker att få känna sig älskad och värdefull är minst lika viktigt en tisdag i oktober när regnet öser ner. Kanske kan min känsla kring denna dagen ha lite med att göra att jag gjort slut med två pojkvänner just på denna dagen.

En av dem blev jag tillsammans med igen för vi var sista svängen en av och på historia. Den andra fick snällt ta sin present och knalla hemåt för alltid. Thats life eller vad säger man. Plötsligt kommer ögonblicket eller insikten att detta är inte vad kärlek är för mig. Hör ni ett tips från coachen lyssna på era hjärtan och Grynet om att ta ingen skit.

Ett fång med kärlek och kramar till er från mig

 

9 thoughts on “You belong in this moment

Add yours

  1. Mysig dag ni fick. Ja alla dessa hjärtan som dyker upp överallt betyder helt klart något. Väldigt spännande det där.

  2. Jag är tudelad till sådana här dagar. Gillar att jag får en chans att göra något extra för min familj, men blir lite trött på alla färdiga blombuketter på ica som är extra dyra för att det är lite rött papper runt. Visst kan man visa sin uppskattning vilken dag som helst och det försöker jag göra, men ibland är det bra med en liten extra spark i baken.

  3. håller helt och hållet med i det här det var ett väldigt bra vitat med att gå efter 🙂

  4. Tänk att få ha ett guldkort och bara få unna sig massor med saker från önskelistan. Härligt med lite mys i Farsta.

Kommentera

Up ↑

%d