Om du bara visste

Hej

Do I really mean it. I do really mean it. Om du bara visste. Jag har klurat och funderat på så många frågor senaste dagarna. Och landat i att jag kör nog säger jag för jag har inte signat ännu. Jag förstår att ni undrar vad jag svamlar om hela tiden och jag säger som så att. Jag kanske svarar en dag bra dag framöver.

Om du bara visste

Vilken härlig fredag jag haft idag även om dagens terapisamtal verkligen sved och rörde om inom mig. Det händer grejer inom mig just nu på alla plan. Sakta men säkert har vi eller jag nått de två viktigaste punkterna som är orsaken till mitt mående. Vilket är både intressant, viktigt, nyttig och så smärtsamt. Efter att jag andats klart och samlat ihop mig gav jag mig iväg på en runda för att fira fredag.

FFF fredagens juveler

Precis som alltid har jag fredagsdejt med Alex och Sigge. Den är liksom ett måste när jag är ute och går på fredagar. Första stoppet var att besöka second hand butiken i Älvsjö för att reka lite. Det mesta var nog skit eller vad jag ska säga men en säng hade de som jag var så sugen att göra något bra av. Frågan är bara vad och var vi skulle kunna ha den i så fall. Bygga ut lär ju inte vara så poppis om man säger så. I och för sig så hade de även en tavla utan ram med motiv över Skansen förr vilken jag tyckte om.

Litet hjärta från House & Flowers

House & Flowers är en butik med lite blandat koncept där blommorna är främst. De har ett stort utbud av snittblommor. På butikens hyllor, bord och piedestaler finns det fullt av grönska, krukor och inredningsdetaljer. En liten pärla helt i min smak med andra ord. Veckans fredagspresent fick komma från dem. Ett litet hjärta i betong bara för att liksom. Ska sanningen fram fick jag snabba på lite där inne idag då jag hade en god vän i lurarna.

Godaste semlan än så länge

Många semlor från olika ställe har det redan blivit i år. Den ena godare än den andra såklart. Idag köpte jag med mig en semla hem från Älvsjö Konditori & Bageri.Grattis till dem eller vad säger jag? Hur som haver så var denna semla helt klart bäst än så länge. Ska ni mumsa goda så bege er till Älvsjö alltså. Bästa fredagsfikan på bra länge.

Fredagsfokus på roliga saker

Balkongdrömmarna har påbörjats idag. Mitt fredagsfokus har varit att städa av och påbörja att driva upp de fröer som går redan nu. Allt för att maxa till 110 % och gå all in från början eller nu med andra ord. Så idag satte jag persilja och astrar. Samt satte ampellilja stickllingar i jorden. Det blev allt charmigt med en av krukorna som killarna målade på då de var 3 och 1 år gamla.

Bästa fredagsfokuset när jag var klar och satte mig i soffan på balkongen med ett glas vin och bästa listan i lurarna och bara njöt av livet.

 

 

 

6 thoughts on “Om du bara visste

Add yours

  1. Nu blir jag lite nyfiken på vad du klurar på 🙂 Hann inte alls med några FFF idag. Fullt upp efter jobbet. Det lilla hjärtat var verkligen gulligt.

  2. Semlor kollade jag också på igår, men vi bakade en vit kladdkaka istället, blev supergott..Ja, har också tänkt rivstarta odlingen på balkongen nu, det är verkligen dags..

  3. åh semla äär verkligen gott. ibland behöver man bryta ihop ta en dusch fokusera på annat o komma ut. jag bröt ihop igår

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: