Believe in yourself

Hej

Tänk att allt kan vända på en sekund. Från ljus till mörker och från snöväder till strålande solsken. Visst är det fantastiskt. Believe in yourself. Är det någon vi måste tro på så är det oss själva. För vågar vi inte tro på oss själva, jaget vem ska vi då tro på.

Believe in yourself

Vi kan ljuga och lura varandra hejvilt om vi så önskar. Ibland försöker vi även både ljuga och försöker lura oss själva. Men hjärtat och själen kan inte ljuga för oss själva när det väl kommer till kritan. I våra själar finns allas våra sanningar som inte går sudda bort annat än inför andra. Inne i våra egna hjärtans boningar lever och finns sanningen. Glöm inte det. En vacker dag kommer alltid sanningen bubbla fram.

Tisdagen vände till en kanondag

Efter gårdagens härliga besked spred sig ett bubbel inom mig och hela dagen lekte kan man säga. Så jag studsade nästan in i duschen och tog på mig en ny blommig blus bara för att. Sedan drog jag iväg till Plantagen för att andas in våren och liv. Jag hittade bland annat ett hängbord eller vad man ska kalla det som jag är himla sugen på. Frågan är bara hur det ska fästas i taket på balkongen. Vågar jag borra i taket på vår balkong eller i golvet på grannens är frågetecknet.

Sticklingstiden har börjat 

Jag blir alltid lika glad när jag inser att sticklingstiden börjat. Länge och väl stod jag och kikade på alla fina fuchiasticklingar. Men jag bestämde mig för att vänta till helgen eller nästa vecka med projektet att börja driva upp sommarsticklingar. Trots att det kliade ordentligt i fingrarna på mig.

Snabblunch med Sanna

Det var fasiken inte igår jag och Sanna fick en pratstund och ändå så hann vi knappt avhandla hälften av allt vi behövde prata om. Så förhoppningsvis hinner vi fortsätta redan nu på torsdag. Inne på IKEA kom jag ut med en kruka vita pärlhyacinter som snart ska få flytta ut på balkongen. Tänkte nämligen se om det går att börja så smått att bjuda in våren där ute.

Solskenspromis och tokiga grannen

Väl hemma igen gav jag mig ut på en solskenspromenad. Helt ljuvligt faktiskt.

Sedan har vi ett litet problem eller kanske mer halvt störningsmoment med en av grannarna i huset. En mycket äldre smått tokig kvinna. Det är långt ifrån bara vi som tycker och tänker så kan jag säga. Hur som haver igår kom hon körandes ute på gården med tvättstugans tvättkorgar. Ut genom en port och in i vår. Sedan blev en av dem stående halva dagen nere i porten. Medan den andra fick stå utanför på vårt våningsplan. Hon bor högst upp. Där vi korgarna stå tills imorse då hon tydligen hämtade sin tvätt och ordningställde eller vad man säger. Jag kan ju lova att den som tvättade var smått galen när det inte fanns några korgar i tvättstugan.

3 thoughts on “Believe in yourself

Add yours

  1. Det där ”hängbordet” eller ampeln eller vad det är, var riktigt fin! Hoppas att du hittar en lösning så att du kan köpa det i present till dig själv 🙂 Här kliar det också i blomfingrarna, fast jag har bestämt mig för att inte köpa något nytt förrän vi flyttat. Tror tyvärr att jag jag måste göra mig av med ganska många krukväxter då vi kommer att ha färre antal fönsterkarmar.

Kommentera

Up ↑

%d