Säkert tak över huvudet

” Inlägget är i annonssamarbete med DM-TAK AB ”

Hej

Som tidigare husägare och nu som drömmare om ett litet hus på Gotland vet jag om att taket är viktigt. Inte bara genom att ha ett säkert tak över huvudet utan även hur viktigt det är att faktiskt underhålla taket. För den dagen det kanske regnar in kan det vara lite för sent att börja agera. Alla behöver vi tak som vi kan lita på. Tak som håller oss trygga i alla väder.

Säkert tak över huvudet

Många förutsätter nog bara att taket ska vara säkert i alla tider. Så är inte fallet har jag själv erfarenhet av då jag fortfarande bodde i huset. När vi köpte huset var taket renoverat året innan vi flyttade in. Efter något år märkte vi att det var blött i taket i uteförrådet. Då upptäckte vi efter noggrannt letande att det var ett hål i takpappern. Där hade takfirman slarvat så att säga. Den historien löste firman såklart men det väcktes en liten panikkänsla där och då.

DM TAK – Din takfirma i Stockholm

Som alltid när man ska välja hantverkare är det viktigt att välja i detta fall takläggare med kunskap och lång god erfarenhet. DM TAK AB har varit verksamma i över 20 år. De är idag en av Stockholms ledande entreprenörer för hustak med sin långa erfarenhet inom takläggning, plåtslageri och takmålning. Deras takmontörer levererar högsta kvalitet av takarbeten och ger kunderna lång garanti.

Vackra tak 

Självklart ska man kanske inte säga att det finns vackra och fula tak. Men sanningen är den att ett vackert tak på en byggnad över lag kan lyfta hela upplevelsen hur huset upplevs. Platta tak ger ofta ett stumt och lite tråkigt intryck tycker jag. Så får jag kanske inte säga som bodde i ett hus med platt tak. Men det var för möjligheterna att skapa en bra och kul planlösning vi valde just det huset.

Om jag får drömma mig bort i husdrömmarna igen hade jag önskat mig ett hus med snickarglädjetak eller varför inte ett hus med inspiration av den Amerikanska Södern. Eller varför inte favorithuset häromkring som jag bara älskar. Titta vilket vackert plåttak det har i sin gröna plåt och vackra linjer.

KRAM

 

2 thoughts on “Säkert tak över huvudet

Add yours

  1. Det sista huset var ju otroligt vackert!
    Det finns absolut fula tak! Här i byn finns ett hus med lila takplattor, det är bara fult.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: