Vi vill gärna ge dig en av platserna

Hej

Att vakna upp idag kändes först lite pissigt faktiskt. Igår strålande solsken och vårfeeling ända ut i fingerspetsarna. Tisdag morgon bjöd på något helt annat nämligen snökaos och vinter igen. Plötsligt damp det ner bästa mailet på bra länge. Vi vill gärna ge dig en av platserna. Wao alltså är det verkligen sant. Tror att jag läst mailet 10 gånger redan nu och det står faktiskt så.

Vi vill gärna ge dig en av platserna

Tyvärr kan jag inte berätta mera än så här vilket kan tyckas dumt. För har man sagt A får man väl för tusan också säga B. Men jag bara bubblar just nu. Hur som haver så ska det bli fantastiskt roligt och så utmanande. Nu jäklar får jag allt ta och kavla upp armarna på allvar.

Brukar inte vara den som

Jag brukar inte vara den som längtar iväg efter en annan årstid utan kunna se var vi faktiskt är just nu. Men vet ni vad jag längtar framåt efter lite ljusare tider med som det var igår sol och värme. Det finns så mycket som jag vill göra och uppleva just nu att jag nästan kokar över inombords. Vad ska detta sluta kan man ju fråga sig?

It´s okey

Har ni tänkt på att varje dag vi vaknar har vi ett val. Antingen kan du välja att vara negativ och se allt ur ett besvärligt perspektiv. Eller så kan du välja att vara positiv och se det lilla i det stora om så må vara. Så enkelt det är egentligen.

It´s okey att det snöar idag för jag tänker ändå göra bra och roliga saker idag. Det är okej att solen inte skiner på himlen idag för den skiner delvis inom mig i alla fall.

KLOKA ORD ATT TA MED PÅ VÄGEN

6 thoughts on “Vi vill gärna ge dig en av platserna

Add yours

 1. När jag vaknar till en dålig dag så försöker jag att sätta mej och tänka på nått positivt men just nu lägtar jag till våren och solen så att man kan ta sitt morgon kaffe ute 🙂

 2. Är så glad för din skull vännen.
  Kan säga att en dag kan verkligen börja i ren ångest, men sedan tar man tag i den dagen också och bestämmer sig för att den ska bli bra. Så skönt. Det är vår tid nu

  1. Idag tittade solen fram först när lunchen var över, så det blev ingen lunch promenad. Vädret är lite ombytlig nu även om vi inte fått snö. Men vi har haft en himla massa blåst och storm.
   Att plocka fram det positiva i det lilla är alltid en bra idé
   Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d