Tankens dag idag

Hej

Jag kan knappt tro att det är sant men jag såg dem idag. Året allra första vitsippor. Idag är det tankens dag och mina tankar har landat i samma sak. Fick tipset av en vän i liknande situation som jag att vara utan ljud i lurarna några gånger i veckan när jag är ute och går. Lite som att lyssna inåt och meditera.

Tankens dag idag

Här skulle jag nu kunna göra en hel berättelser om hur mina tankar gick under helgens rundor men lämnar dem. Jag blir bara klokare och starkare. Äntligen börjar jag känna att jag lever igen. Lever det liv som jag står för och älskar. På tal om tankens dag så tror jag att vi alla behöver vara tysta och ensamma med oss själva en stund varje dag. För att förstå och lära känna den som verkligen är jag.

Ett kanon paket och det andta på tok för stort

Förra veckan klickade jag hem lite nya plagg till mig. Tyvärr eller som det nästan alltid är behöver man skicka tillbaka något. Så var det såklart idag också. Lite extra tråkigt var det att den beiga kappan som jag klickat hem och som var så fin var på tok för stor. Nu får jag helt enkelt leta vidare och åka iväg och prova.

Däremot så var tröjorna från Monki så fina som jag redan visste. Visste säger jag men det är sant. För jag provade denna randiga i butik i förra veckan men valde att inte köpte den.

Måndagens tre kronor
  • Strålande sol hela dagen
  • Planterade fröer som behövde sås tidigt
  • Nya fina tröjor och tischor från Monki

One thought on “Tankens dag idag

Add yours

  1. Så skönt när man börjar känna att livet återvänder och man kan vara sann mot sig själv. Snygga tröjor är så härligt att unna sig. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: