Känner mig nöjd med andra ord

Hej

Det var bra länge sedan jag hade en så här bra och skön helg. Allt som jag eftersträvar hans med och jag känner mig nöjd med andra ord. Fredagen var helt perfekt i min smak. Tack alla inblandade. Lördagen och söndagen har jag andats, levt och bara vilat. Kroppen har fått sina rundor. Stegräknaren har räknat ner många mil denna veckan vilket känns gott.

Känner mig nöjd med andra ord

Framåt eftersmiddagen igår gav jag mig ut i det vackra vädret. Vem kan stanna inne när det är vår i luften ute liksom? Jag är fullt medveten om att vi säkert kommer få minst två vintersvängar innan det börjar närma sig våren. Men attans vad alla lever upp och blir lyckliga när solen skiner. Långbro Gård är allt bra en vacker byggnad med anor från 1400 – talet. Det är allt charmigt och vackert med alla vackra platser och ställer runt omkring här hemma.

Karin Tecknar ställer ut på Herrängens Gård

Att Herrängens Gård är en favoritplats för mig har ni säkert förstått ni som följer mig. Något som är roligt är att det ofta är utställningar och olika aktiviteter på gården i stort sett hela tiden. Just nu ställer Karin Tecknar ut barnboksakvareller och teckningar samt porträtt och karikatyrer fram till den 27 februari.

Har ni vägarna förbi tycker jag verkligen att ni ska besöka utställningen för Karin är verkligen duktig. Hennes verk faller mig verkligen i smaken på flera plan. Jag var eller är fortfarande lite sugen på några av dem. Men men ibland måste man prioritera lite med slantarna eller hur. Så jag får hålla tummarna att det blir min lapp som dras i tävlingen.

Skickar en tanke till Stig

Imorse lämnade min farbror Stig jordelivet. Vila i frid Stigaman. Han var en krigare av dess rang kan jag lova. Minns hur du alltid kollade igenom all frukt som jag åt från farmor och farfar trädgård så de var maskfria och inte ruttna. Vi åt nog flest bigaråer vid stora trädet i farmor och farfars trädgård – du och jag. De andra tyckte de var för sura men de var de inte alls. Ps glöm inte att byta bil varje år för det var din grej.

Hälsa till alla som jag känner så ses vi snart igen.

KRAM

3 thoughts on “Känner mig nöjd med andra ord

Add yours

  1. Beklagar din förlust! Det finns bigarråer där han är för morfar älskade bigarråer och han har inte kommit tillbaka för att spöka.

    Låter som din helg var bra. Kul med utställning!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: