Fredag i min smak

Halloj

Godmorgon mina fina. Mår ni bra? Vad har ni haft för er igår? Jag haft det både kul och mysigt. Ärenden, möten och nöjen samt soffhäng med bubbel. En fredag i min smak fick jag till. Känslan att somna och vakna med ett leende på läpparna är guld värt.

Fredag i min smak

Wille jobbar nu i samband med pandemin hemifrån några dagar i veckan. Vilket jag tyckt varit så mysigt att haft honom hemma här om dagarna även om jag själv varit iväg på uppdrag stundtals. Tilda åkte till R några dagar så jag blev ansvarsfri fram till tisdag. Jag tog mig friheten att lata mig lite väl länge med hemma saker vilket gjorde att det blev lite kortare tid i stan än vad jag planerat. Men men jag hann med vad jag skulle och det som inte hans med tog jag igen på kvällen.

Fredagspresent från NK Kaffe &Tehandel

En sak som alltid varit lite viktig för mig har varit att ha goda och bra tesorter hemma. Visst kan kanske Lipton smaka gott men de är ljusår ifrån riktiga te som jag kallar dem. Sedan är det alltid så mysigt att dofta och vistas i Tebutiken på NK. Veckans fredagspresent blev nya te. Bara för att jag är en trogen kund tror jag fick jag en ny spännande smak gratis med mig hem. Me Like på NK Kaffe &Tehandel helt klart. Vill man få lite ny energi och lust smit in i en riktig sådan handel och bara andas.

Fredagsfikade på EH

Jag tog en snabbkaffe på Espresso House medan jag väntade in min tid hos Optikern. Det var nog lite av rekord på snabbheten för jag sprang även in på Zara och köpte mig en ny vårblus med blommor på såklart. Sedan möte jag upp några bekanta inne på MOOD som satt och åt lunch. Eller för att vara helt ärlig så åt jag nog upp min väns halva sallad för att jag blev så hungrig när det doftade och såg så himla gott ut.

Fokus på mina ögon

Jag blir liksom inte riktigt klok på Optiker. Behöver jag glasögon eller inte? Ena ögat ser jag sämre på tydligen så jag kanske kan behöva läsglasögon och kanske kan behöva när jag kör bil i mörker beroende på hur trötta mina ögon är. Hur fasiken frågar jag ögonen om hur trötta de är?

När jag var hos en Optiker i våras tyckte hen att jag såg riktigt dåligt vilket jag tyckte kändes helt galet. Bästa försäljningsknepet skulle jag säga för så dåligt såg jag inte alls när jag förklarade för gårdagens Optiker resulten från förra gången. Nya glasögondoktorn sa att de måste velat sälaj in dyra varor på mig för jag såg inte alls så illa som de sagt i våras.

Hur som helst så blir det läsglasögon till mig nu och de vanliga för vänta någon månad tills jag vet hur glada ögonen blir av hjälpen.

Ser jag verkligen ut mamma

Nog för att jag är lik min kära mor men inte en kopia som Wille tyckte. Han och Tilda höll på att tramsa runt om att jag skulle bli ännu lika mormor med brillorna på. Jag tyckte nog att dessa var de bästa på mig i alla fall.

7 thoughts on “Fredag i min smak

Add yours

  1. Att somna och vakna med ett leende. Så fint!
    EH är, enligt mig, bästa stället att fika på. Iaf här nere i Sthlm är Chokladkoppen mitt favoritfik.
    Älskar riktigt gott te och för mig är det löste från en tebutik. Att gå in i en tebutik och njuta av doften är banne mig friskvård!

  2. Vilken härlig fredag. Jag är ingen tedrickare, men igår på jobbet pratade vi lite om det. Dricker gärna en kopp te då brukarna somnat och jag är ensam på jobbet. Så gott att varva ner med.

  3. så är det en del nu att folk får jobba hemma. så konstigt att de öppnar upp igen. men men. kul med lite fina presenter oså 🙂

  4. Jag måste säga att jag tycker glasögonen passade jättebra på dig. Älskar känslan av att somna med ett leende på läpparna 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: